والا عرضم به خدمتتون که بنده یک عدد موجود 20 ساله بیکارم که تصمیم گرفتم با پایه صفرررر شروع به تلاش برای این کنکور لعنتی کنم و به دندون رشت برسم.
قبلنا همیشه پست های نینی سایت رو فقط میخوندم ولی یهو زد به سرم که جوین شم و یه تاپیک دراین باره جهت انگیزه گیری بزنم و بعدنا بیام بگم شد اونی که میخواستم.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
میبوسمت که اینقدر مهربونی میدونی من اینقدررر زخم زبون شنیدم و سختی کشیدم که اگه وسط راه ول کنم همه چ ...
ای جان منم میبوسمت
به ریسکش میرزه واقعا ته ته تهش حتی اگه نشه هم میدونی که تلاشت رو کردی و بدهکار خودت نموندی.. این خیلی سختتره که مثلا ی روز تو ۶۰ سالگیت یهو یادت بیاد که اگه اون سال کنکور میدادم الان دندونپزشک بودم و هزار تا سوال تو ذهنت بچرخه
تو تلاشتو بکن. کلاس ثبت نام کن تو درسایی که ضعف داری، کتاب تست بگیر برا نهایی ها هم خیلی خوب خودتو آماده کن. بهت قول میدم اگه تمام تلاشتو بکنی و از حاشیه دور باشی قطعا میاری شاید رشت نه ولی دندون رو حتما میاری