2777
2789
عنوان

❌ازدواج❌

238 بازدید | 38 پست

با پسری ک دعواییه..عرق خوره...و...

ولی خیلی دوسم داره ۲ سال سمت هیچکس نرفت ب خاطرم این صد در صد مطمعن میگما

خیلیا خاستن منو جلوش خراب کنن خدشون بهش بچسبونن نتونستن..

ازدواج درسته؟

واقعا قدرت تصمیم گیریم ب صفر رسیده

وصله نمی شود دگر این دوهزار و یک ترک..

قطعا نه

احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام می‌خواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو می‌گم و از اون‌جایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح می‌دم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیک‌هایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عرق ؟ خدا هم بیاد بگه خوبه من دلم راضی نمیشه چیزایی از عرق خور بودن دیدم که هیچ وقت دلم باهاشون صاف نمیشه شما هم نکن

https://t.me/+EBoT37jsWo85ZmU0 لینک گپ رقابتی پشت کنکوری های تجربی 🎀🫶🏻اگر هر شب گزارش کار می‌فرستید خوشحال میشم کنارمون باشید 

این هم بگم

خیلی جاها اذیتش کردم خیلی اذیت شد سر ی سری کارام باز موند صبر کرد...

با خنده هام خندید با گریه هام گریه کرد وو و...

وصله نمی شود دگر این دوهزار و یک ترک..

دائم الخمره یا گااااهی حرکتی میزنع؟ 

چجوریه که میگی دعواییه؟ 

و در نهایت یه نکته، شرایط تخصصیه. بهتره از یه مشاور نظر بخوای

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید.            یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده)                      کاربر جدید نیستم دوستای گلم

نه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......