2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم هرچی از دهنش دراومد بهم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 8056 بازدید | 161 پست
من سر همین بی ادبیها رابطه مو با خواهراش خیلی محدود کردم به شوهرت بگو نمیتونم با بی ادبا رفت و آمد ک ...

منم میگم بخاطر این بی ادبیا رفت و آمد نمیکنم  میگه من زن گرفتم که رفت و آمد کنم

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد ....... من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری  به نظرم ضعف نشون دادی جواب خواهرشوهرتو که ندادی به شوهرتم که هیچی نگفتی

گفتم مراسم مردم بهم میخوره درست نیست دعوا میشه

اخه این حرکتها ک ی دفعه ایی نمیشه.از قبل چیزی بوده؟؟؟؟؟

ای خواهر جان معلومه سر و کارت با آدم نفهم نیفتاده. مادربزرگ شوهرم آنقدر نفهمه. هر موقع با پسرم بازی میکنه میگه ایشالا سر مادرت هوو بیاد. کلا چشم دیدن عروس جماعت رو نداره. اگه از رفتار هاش بگم یک کتاب میشه. یک آدم بد ذات ب تمام معنا

از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست... 

[QUOTE=44632642]یعنی چی هدفش از ازدواج رفت و آمده    [/QUOTE

منظورش اینه با زنش بره خونه باباش خونه اقوام مراسم ها. میگم من اذیت میشم بهم بد میگذره بیام بی احترامی میکنن میگه مشکل از خودته تو  با دیگران مشکل داری

عزیزم تو 3 ساله با همسرت زندگی میکنی ولی اون با خانوادش بیش از 20سال.انتظار نداری به راحتی طرف تو رو بگیره.علاوه به اینکه مرد خونوادش رو عین خودش میبینه وقتی ضعف اونا را بگی مثل اینکه قدرت اونا زیر سوال بردی .باید سالیان زیادی باهاش زندگی کنی و پشتش باشی تا شاید طرفت را بگیره.باهاشون مدارا کن اگه به زندگیت علاقه داری .اگه در حقت ناحقی کنن چرخ روزگار جواب سخت تری بهشون میده .نگران نباش.من که خودم به عین دیدم.خواهر شوهر من امروز از چیزی میناله که تاوان همان بدخواهیاش بود.با شوهرت اگه خوبه زندگی کن با اونها هم به خاطر همسرت بساز.

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.
عزیزم تو 3 ساله با همسرت زندگی میکنی ولی اون با خانوادش بیش از 20سال.انتظار نداری به راحتی طرف تو رو ...

بله شما کاملا درست می فرمایید. مدیریت کردن این شرایط و حفظ آرامشم یه کم سخته ولی حتما سعی میکنم

سحر جان

من يه كم از تاپيك قبليتو خوندم

به نظرم اين مسائلي كه امروز از همسرت گفتي در مقابل كارهاي ديگش

مثل اعتياد و ...هيچه

اگه هنوز اون مشكلات وجود داره روي بچه دار شدن تجديد نظر كن

نه دوستان همسرم الان یکسال و نیمه به کمک جلسات NA ترک کرده با خودش خیلی وقته مشکلی ندارم زندگی مون خوبه. فقط این دفاع کردن از خانوادش دیوونم کرده