2777
2789
عنوان

از خودم متنفرم.

| مشاهده متن کامل بحث + 1519 بازدید | 28 پست
حالا خوبه تو شوهر و بچه داریمن باهات همسنم و همه اینایی که گفتی هستم و تازه مجردم

خدا برات بهترینارو رقم بزنه جانم‌.

ولی مطمئنم شما دارید پیاز داغشو زیاد میکنی

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا برات بهترینارو رقم بزنه جانم‌.ولی مطمئنم شما دارید پیاز داغشو زیاد میکنی

نه اتفاقا دقیقا جدی گفتم ، منم خودم داغونم و 

میدونم مشکلم چیه ولی انگار بدنم لمسه و نمیتونم هیچکاری واسه اصلاح خودم کنم

انگار توی خلسه و بی حسی کاملم

نه اتفاقا دقیقا جدی گفتم ، منم خودم داغونم و میدونم مشکلم چیه ولی انگار بدنم لمسه و نمیتونم هیچکاری ...

چقدر منی  

چی بگم وضعم زیاد جالب نیست

میترسم دوباره برم قرص بده خنگ تر بشم 

از اونور انقد اعتماد به نفسم داغونه که به زمین و زمان حسودیم میشه چون حس میکنم از بقیه کمترم 

تو آینه میرم دلم میخواد چک بزنم تو گوش خودم چهرمو دوس ندارم

میترسم دوباره برم قرص بده خنگ تر بشم از اونور انقد اعتماد به نفسم داغونه که به زمین و زمان حسودیم می ...

چند سالته؟ 

از خودت متنفر نباش تو به خاطر حرف دهن مردم به این دنیا نیومدی که به خاطر حرف دهن مردم زندگی کنی از خودت بدت میاد مثلاً از نعمتی که خدا بهت داده چشمت دماغت و کم پشتی موهات و یا هر مشکل جسمی که دارید با عمل جراحی درست میشه ؟ اگر کسی از چهره شما خوشش نمیاد مشکل شما نیست شما که نخواستید خودتون این شکلی بشید خدا این شکلی شما رو افریده ؟ برای خدا زندگی کنید خدا هرکس رو هرجور دلش خواسته طراحی و نقاشی کرده .... داده بیرون 

پس حرف دهن مردم مثل غار غار کلاغه یکی اومد به شما گفت تو زشتی انقدر خودت رو توی ایینه نگاه نکن ....یا به شما گفتند چون خوشگل نیستی شوهر گیرت نمیاد این حرف ها و رفتارها کاملاً غلطه اصل کاری اون بالایی که دوست داشته فلان چهره رو به شما بده همه رنگ های رنگین کمان که یکی نیستند یکی ابی یکی زرده یکی سبز پس خودتون با دیگران مقایسه نکنید از چهرت خوشت نمیاد مشکل دارید مغزتون رو عمل کنید به جای اینکه از دست دیگران ناراحت بشید ناراحتید چهرتون رو عمل کنید ولی ژن شما هرچی هست ماله خودتونه دور خدا بگردید نه دور کلام دیگران ..... تمامی مخلوقات خداوند خالقشون یکی بوده همه انسان ها اگر یک شکل بودند خیلی ترسناک میشد ..... هرکس یه چهره خاص داره هرکس کد منحصر به فرد خودش رو داره ..... 

دیگران به چهره شما علاقه ندارند به درک .... به جهنم ..... مشکل شما نیست اون بالا سری عشقش می کشیده شما رو اینطوری طراحی کنه بده بیرون ...... اصل کاری خود خداونده .... گاهی انسان ها وسیله ازمایش همدیگه میشن  انسانیت ندارید لابد ..... طرف زشته به خودش مربوطه دماغش درازه به خودش مربوطه لنگش درازه به خودش مربوطه به دیگران مربوط نیست موهاش پر پشته به خودش مربوطه کم پشته به خودش مربوطه شما مسئول جسم دیگران نیستید و حق اظهار نظر درباره چهره دیگران رو ندارید بر فرض مثال میگم برای خودمم پش اومده دختر عمم یکبار بهم گفته : بهش میگیم تو زشتی چون قیافه نداری شوهر گیرت نمیاد ... حالا دستات که خوشگله ؟ عه من مونده بودم بهش چی بگم ؟ کار زشتیه که یکی چهرش منحصر به فرد خودشه خدا افریده- دلش خواسته اینجوری طراحیش کنه به من چه ؟ به تو چه ؟ که میایم اظهار نظر میکنیم ... با یک کلمه میایم بهمش میریزیم بگیم که تو قیافه نداری دوست داشتنی نیستی انرژی منفی بهش بدیم عوض اینکه کمکش کنی یه کاری میکنیم با کلاممون طرف بره خودکشی کنه خودشو با دیگران مقایسه کنه .... بگه چون چهرم فلانه اینجوری اونجوریم کسی دوستم نداره ؟ الان کی مشکل داره اون بدبختی که خودش نخواسته اینجوری بشه یا ما که میایم بهش انرژی منفی میدیم ....