2777
2789
عنوان

از خودم متنفرم.

1214 بازدید | 20 پست

از خودم متنفرم از قد کوتاهم از چاقی بیش از حد از پوست داغونم از چشمای کجم از لبای نازکم ک موقع خوندین کج میشه از دندونای کج و کوله و داغونم.

از بینیم ک هر کی میبینه میگه نمیخای عمل کنی از انحراف چشمام از ناخنای داغونم.از فرم سینه هام ک یکی از او اون‌یکی بزرگتره.از شکم بزرگ و افتادم.از موهای چند تیکه و وز و پف ک ریشه موها ب کف سرم چسبیده و ساقه هاش پف و وز هستن.

از خودم متنفرم از اینی ک شدم متنفرم از این آدم ک بوی تعفن گرفته متنفرم.. 

خواهشن زیر سی ساله ها نظر ندن چون درکی از حال روحی من ندارید دوستان.

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت

راه درآمد داری؟

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن           من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۷۲، وزن فعلی:۶۹.۹  هدف اول:۷۰ ✅      هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم140۳/۰۹/۱۶زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از این زن ک تو اینه میبینم متنفرم و گاهی تو ذهنم میگم از طبقه ششم خودتو پرت کن پایین گاهی میگم با قرص خودتو راحت کن گاهی میگم ی تیغ بکش رو رگت تموم کن

با اینکه زیر سی سالمه منم همینطور ولی خب من از اخلاق و روحیاتم بدم میاد :)

اونم ی بدبختی دیگه اونم هست 

اونم ی بدبختی دیگه اونم هست

هعی

چند روزه که اصلا نمیتونم خوش اخلاق باشم. همش تو خودمم. گریه‌م میگیره. مامان و بابام میگن چته ولی واقعا خودم نمیدونم چمه. :')

گر نگهدار من آنست که من میدانم / شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد. 

عزیزم اینا که ظاهریه همش قابل حل شدنه  

مهم باطن آدمه. 

رژیم بگیر برو باشگاه اگه نمیتونی تو خونه ورزش کن .

قد کوتاه هم گه اصلا بد نیست هر کسی یجوری وقتی اندامت خوب بشه قد هم مهم نیست 

سینه های اکثر آدما یکیش از اون یکی کمی بزرگتره بخاطر جایگاه قلب و...

موهات رو با یه مراقبت کوچیک میتونی درستش کنی

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

اره

پس بشین یه لیست از چیزایی که میتونی تغییر بدی بنویس مثلاً ۱ چاقی

۲ وزوز مو

۳درست کردن دندون ها

۴ عمل بینی

۵ باشگاه برای تناسب اندام و موزون شدن بدن

۶. دکتر پوست درست و حسابی

برای اخلاقهات هم یه لیست تهیه کن و ببین چیهارو میخوای تغییر بدی از اخلاق های کوچیک شروع کن.

اگه از ۳۰ سالگی شروع کنی حداقل سال بعد دو سه تا از مشکلات ظاهری و باطنی رو عوض کردی. ماها نباید از خودمون ناامید بشیم چون خدا هیچ وقت آزمون ناامید نمیشه.

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن           من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۷۲، وزن فعلی:۶۹.۹  هدف اول:۷۰ ✅      هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم140۳/۰۹/۱۶زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

پس بشین یه لیست از چیزایی که میتونی تغییر بدی بنویس مثلاً ۱ چاقی۲ وزوز مو۳درست کردن دندون ها۴ عمل بی ...

نوشتم و برنامه ریزی کردم چارت تهیه کردم ولی انجام نمیدم.

من میدونم مشکلم چیه میدونم راه درمان و حل مشکلم چیه ولی انجام نمیدم.ببین میدونم باید هفت صبح سرکار باشما ولی ساعت شش و نیمه و من خواب نیستم نشستم رو مبل و زل زدم ب ی گوشه و دارم ب هیاهوی ذهنم گوش میدم.

سلام من یه کامنت توی تاپیک قدیمی ازتون دیدم انقدر دلنشین و زیبا و مادرانه صحبت کردین که باور دارم زیباترین روح و درون رو دارین بنظرم این حرف هایی که درمورد خودتون گفتین خیلی خیلی بی رحمانست و ذره ای حقیقت نداره نتونستم نگم بهتون هرجا هستین بهترین ها براتون رقم بخوره🥺🤍

🌸کاربری دست دو خواهره🌸هردو والیبالیست🏐😍 اصالتا اصفهانی🥰اذر ماهی و تیر ماهی😊

سلام من یه کامنت توی تاپیک قدیمی ازتون دیدم انقدر دلنشین و زیبا و مادرانه صحبت کردین که باور دارم زی ...

سلام و درود ب شما دختر عزیزم.

ممنونم از پیامتون..گاهی میگم یعنی میشه خاب باشه یعنی میشه بیدار بشم یعنی میشه؟؟؟؟

ولی واقعیت چیز دیگه ایی همه و خودم میگن خدایا شکرت رنده ایم بچه هام سالمن خانوادم خوبن..

ولی صدایی تو وجودم میگه تو از بین رفتی ..

دیگه هیچی مثل قبل نیست.

زیبایی درون خیلی مهمه ولی زیبایی ظاهری چیزی ک خدا ب من هدیه کرده بود رو زود پس گرفت. و هیچ بانویی مطلقا تکرار میکنم هیچ بانویی وجود نداره ک ظاهر زیبا براش اهمیت نداشته باشه.