2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حدود شمارشی ک کردم 256 جلسه تراپی داشتم  یعنی 256  45 دقیقه ای بگن ک دیگه نمیخواد بیای ...

عزیزمممم ان شاالله شفای عااااجل❤️

میشه برا مادر شدنم یه صلوات بفرستین؟💚 اگرم بهم‌ بگی که صلوات فرستادی کلی دلگرمم میکنی و بهم آرامش میدی...❤️‍🩹

اینکه آجیم زنگ بزنه و بگه مامان حالش خوبه خوب شده دوباره بتونم صداشو بشنوم بتونم بغلش کنم

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤
اینکه توبارداربشی انشاءالله

مررررسی دوست عزیز🥺😭😭❤️❤️

میشه برا مادر شدنم یه صلوات بفرستین؟💚 اگرم بهم‌ بگی که صلوات فرستادی کلی دلگرمم میکنی و بهم آرامش میدی...❤️‍🩹
مررررسی دوست عزیز🥺😭😭❤️❤️

من با تک تک پستاتون دعا کردم براتون که هر چی تو دلتونه همون بشه به حق باب الحوائج شما هم برای من دعا کنید

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

اینکه آجیم زنگ بزنه و بگه مامان حالش خوبه خوب شده دوباره بتونم صداشو بشنوم بتونم بغلش کنم

ان شاالله🥺❤️‍🩹

والله منم تا شش ماه پیش فکر میکردم بهترین خبر همینه که بفهمم باردارم و به بقیه بگم  

ولی بعد از بارداری فهمیدم اشتباه میکردم ،وقتی خبرشو دادم شوهرم که مثل مجسمه فقط نگام کرد و گفت آها ،مامانم که با ناراحتی فقط گفت به سلامتی ،بابام کلا چیزی نگفت ،مادرشوهرم ناراحت شد که چرا زودتر بهش نگفتیم  ،فقط یکی از خواهرشوهرام یه کم ذوق کرد اونم سر انتخاب اسم انقدر دخالت کرد که اعصابم خورد شد  

من با تک تک پستاتون دعا کردم براتون که هر چی تو دلتونه همون بشه به حق باب الحوائج شما هم برای من دعا ...

شما پست های منو دنبال می کنید؟

همش از خدا میخوام مادر شم🥺❤️‍🩹

منتظر معجزه ام❤️

خیییلی خییییلی ازتون ممنونم❤️❤️❤️❤️

شما پست های منو دنبال می کنید؟ همش از خدا میخوام مادر شم🥺❤️‍🩹 منتظر معجزه ام❤️ خیییلی خییییلی ا ...

انشالا عزیزم من برات دعا میکنم برات همین الان آیه الکرسی میخونم که دامنت سبز بشه

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

من با تک تک پستاتون دعا کردم براتون که هر چی تو دلتونه همون بشه به حق باب الحوائج شما هم برای من دعا ...

ان شالله حاجت رواااا باشید❤️❤️❤️

انشالا عزیزم من برات دعا میکنم برات همین الان آیه الکرسی میخونم که دامنت سبز بشه

مرسی عزیزم

خدا بهترین ها رو تو زندگی نصیب تون کنه❤️❤️