2777
2789
نه  ولی انگار تولد یک بچه می بینم نمی دونم مال اطرافیانت انگار

ما بالاخره خو ب مبشیم این بار؟منو میخواد؟ازدواج داریم

کسی تو زندگیشه

هر کدومو حس کردی بگو بهم عزیزم

دعا کن مرا که سخت محتاج استجابتم🌱🤲🏻
علی چرا امروز زیاد کاری نداش بام؟  شب میبینمش؟  چ حسی بم داره؟

کم کم داره سرد میشه انگار 

دیگه مثل قبل خیلی دوست نداره

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نارنجی رنگ لباست؟

درست بود😳البته رنگ شلوارم سیاه سفید هستش ولی رنگ پیراهنم نارنجی برای همین گفتم اشتباه چون رنگ پیراهن خواستم

امسال به دارو میرسم؟ 

هیچ کس اونقدر بی گناه نیست                               که بتونه زندگی دیگران رو قضاوت کنه                    پس سکوت لطفا…🖤اگه این رو میبینی میشه برای قبولیم تو کنکور دعا کنی🩷خدا صد برابر دعات رو بهت برگردونه❤️
ما بالاخره خو ب مبشیم این بار؟منو میخواد؟ازدواج داریم کسی تو زندگیشه هر کدومو حس کردی بگو به ...

ازدواج می بینم براتون 

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

کم کم داره سرد میشه انگار  دیگه مثل قبل خیلی دوست نداره

خب باهم نبودیم ک بفهمم دوسم داره یا نه 🥲

‌‌دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه‌..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است.   هرجا برم، هرجا بری، فرقی نداره، قلبم نمیتونه تورو تنها بزارههه🫠 هرجا برم، هرجا بری، یاد توعم من🫠                     پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻‍🦯

امسال کنکور فیزیو قبول میشم؟یا فرهنگیان؟

«وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ         و در تمام‌ کارها‌  خود را به‌ خدا‌ واگذار کن، که‌ او کاملا بر احوالِ بندگان بیناست..💜

جواب منوهم بده توروخدا

از کاری ک دارم‌میکنم‌نتیجه خوب میگیرم واسه خاسته هام؟

یا ولش کن؟

خیلی دعات میکنم جوابمو بده لطفا🥲💋

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂