2777
2789

الان صندوقدار فروشگاهم تو یه شهرستان کوووووچیک

که همه حقوقای پاره وقت تو رنج۵_۶تومنه

ولی ایا این شغل ابدیه؟

شماها شغلتون چیه

بگید برم تو چه کاری ک خوب باشه

ازمون استخدامی فرهنگیان رو نگید دوبار دادم قبول ندادم شرایطشم وحشتناک سخته

یه چیز دیگ بگید دارم دیوونه میشم از بلاتکلیفییییی

نازنین هستم 🙋‍♀️کارمند بیمه دانا📃عاشق حیوانات مخصوصا گربه ها🐈🐱عضو ۷ ساله ی سایت و کوچیک همگی😁👋🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرهنگیان نمیخوای بری؟

خب استخدامی بانک 

ناجا 

اینایی ک میدونی هر وقت دوست داشتن نمیتونن بندازند بیرون ولی صندوق داری بیمه اش پی میشه؟بازنشستگیت چی میشه؟همیشه نگهت میدارن؟ جواب همشون نه هست

https://t.me/+EBoT37jsWo85ZmU0 لینک گپ رقابتی پشت کنکوری های تجربی 🎀🫶🏻اگر هر شب گزارش کار می‌فرستید خوشحال میشم کنارمون باشید 

چه جوری صندوقدار شدی؟

حسابدار باید باشی؟ 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
چه جوری صندوقدار شدی؟ حسابدار باید باشی؟ 

نه همینجوری

نازنین هستم 🙋‍♀️کارمند بیمه دانا📃عاشق حیوانات مخصوصا گربه ها🐈🐱عضو ۷ ساله ی سایت و کوچیک همگی😁👋🏻

شاید باید یه سرمایه ای جمع کنی بزنی تو کارایی مثل ارایشگری و ناخن کاری؟

ارایشگری فکرش کردم اما مشتری میشه جمع کرد عایا؟

میکرو کار بشم بهتره یا مژه کار؟

ارایشگری فکرش کردم اما مشتری میشه جمع کرد عایا؟ میکرو کار بشم بهتره یا مژه کار؟

راسیتش تخصص من در این حیطه کاری نیست 

اما اگاهی دارم که با استفاده از پیچ های اینستاگرام میشه مشتری جمع کرد و کلاس های آموزشی معتبری هم هست که شما با توجه به علایقت یک رشته رو انتخاب می کنی و مشغول یادگیری میشی 

بعدشم یا توی سالن کار می کنی یا توی خونه مثلا 

فرهنگیان نمیخوای بری؟ خب استخدامی بانک  ناجا  اینایی ک میدونی هر وقت دوست داشتن نمیتونن ...

خودم میدونم جوابش نه هست

ولی رشتم زیست بود بانک قبول نمیکنه

راسیتش تخصص من در این حیطه کاری نیست  اما اگاهی دارم که با استفاده از پیچ های اینستاگرام میشه ...

تخصص شما چیه

شهرک صنعتی نیس دوربرتون؟  بری قانون کار پیدا کنی

کارگری سخته محیط شرکت میگن محیطش بده زن و مرد و...

من حسابدارم . اینحایی ک‌بودم ۲۰ میگرفتم .

چجوری

حسابدار ما ۸ تومن میگیره

شغلتون سخت نیس؟