2777
2789
عنوان

جشن دندونی

204 بازدید | 18 پست

سلام خانوما میخوام دوهفته دیگه جشن دندونی بگیرم برا عصر غذا الویه کیک مرغ کشک بادمجون سالاد ماکارونی با آش در نظر دارم به نظرتون چطوره؟ دلم میخواست دلمه برگ مو درست کنم ولی خیلی خسته میشم

واییی من بیام🥺😂

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مبارک باشه عزیزم سخته واقعا این همه غذا دست تنها و با بچه اگر میتونی فقط اش دندونی را خودت درست کن ...

اتفاقا به اینم فکر کردم چندتا پیجم فالو کردم ولی میترسم یه مویی چیزی توش دراد آبروم بره جلو مردم اصلا شانس ندارم

اتفاقا به اینم فکر کردم چندتا پیجم فالو کردم ولی میترسم یه مویی چیزی توش دراد آبروم بره جلو مردم اصل ...

نه پیج و جای معتبر بگیری چیزی نمیشه 

اگر شهر بزرگم هستید، هستن مغازه های خوبی که ازین غذاها دارن

ب نظرم الویه و کیک مرغ یکی هست تقریبا

فقط کیک مرغ درست کن .

بعدش الویه و کشک بادمجون جفتشون نونیه یکی رو درست کن ک بازم نظرم کشک بادمجونه .اونم داخل این نون بستی مانندا شبیه مافین اما نونی بریز تو اونا . تارت اسمش

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن