حتماااا مرسی عزیزم ببخشید عزیزم بینیت استخونی بود یا گوشتی؟ چون بهم میگن بینی گوشتی برمیگرده
منم گوشتی بود و راضی نیستم
ولی هر کی ببینه میگه خیلی خوب شدم☹
خدایا خواهر کوچیکه هم صاحب خونه بشه الهی آمین😍 یه چیزایی رو نمیشه تو مدرسه و دانشگاه، کف خیابونا و دوردورها یا تو مهمونی و جمع دوستها یاد گرفت، باید سر سفرهی پدر و مادرت یاد بگیری.مثل حیا، شرف، حرمت، نجابت، مردونگی و تعهد!
حتماااا مرسی عزیزم ببخشید عزیزم بینیت استخونی بود یا گوشتی؟ چون بهم میگن بینی گوشتی برمیگرده
ببین عزیزم من تو گروه ترمیمی هستم خودمم گفتم بینیم بد شده، شنیدم دکتر علیرضا کامیابی تهران برای گوشتی خوبه دکتر اردوان تاج دینی خیلی دکتر باسوادیه بینی تخریبی ترمیم کرده دوست داشتی برو مطبشون نمونه ببین .پیش هر دکتری نرو فقط مطب گردی کنید بعضی از دکترا ۲۰۰ کا فالور دارن انقد معروفن ولی تو گروه انقد تخریبی نکروز ازشون دیدم که گردن نگرفتن
همین خوبه دیگه از قبلش بهتر نشده یعنی؟ شاید انتظار خودت بالا بوده
دکترم بهم گفت ۱۰ ،۱۵ درصد تغییر میکنم.برای همین انتظار زیادی نداشتم ،من مشکل بینیم فقط نوک گرد و گوشتی بود افتادگی و شکستگی نداشت.
ولی فاصله ی لب و بینیم زیاد شد .گردیشم هست
خدایا خواهر کوچیکه هم صاحب خونه بشه الهی آمین😍 یه چیزایی رو نمیشه تو مدرسه و دانشگاه، کف خیابونا و دوردورها یا تو مهمونی و جمع دوستها یاد گرفت، باید سر سفرهی پدر و مادرت یاد بگیری.مثل حیا، شرف، حرمت، نجابت، مردونگی و تعهد!