2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 41 پست
نه هیچ کاری واسه پسر دار شدن نکردم ، نه رژیم نه دکتر ، معتقدم هرچی به صلاحمه خدا بهم بده ، ولی خب ته ...

من از اول ماه دیگه شروع به رژیم میکنم.وای چه خوب شوهر من پسر میخواد

برای آرامشم دعا کنید

من این ماه کلا لبنیات رو حذف کردم دوش واژینال جوش شیرین استفاده میکنم بقیه هم ایشالا ماه بعد رعایت میشه انقد تو بچه اولم اطلاعات کسب کردم که دیگه فولم تا خدا چی بخوا د

خدایا همسرم و پسرم و نی نی تو دلمو به خودت میسپارم خدایا شکر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از اول ماه دیگه شروع به رژیم میکنم.وای چه خوب شوهر من پسر میخواد

رژیم که میگن شانس کلیه بارداری رو پایین میاره بااینهمه سختی نتیجشم صددرصد نيست کاش اقدام کنی و بسپاری به خدا جنسیتش رو هرچی خودش صلاح میدونه بهت بده

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم 
رژیم که میگن شانس کلیه بارداری رو پایین میاره بااینهمه سختی نتیجشم صددرصد نيست کاش اقدام کنی و بسپار ...

نمیدونم واالا خیییلی دلم بچه میخواد خیییلی تنهام تنبلی هم دارم

برای آرامشم دعا کنید

یه دعا هست وقت اقدام میخونی برای اینکه خدا فرزند سالم و صالح بهت بده اگه تونستم پیدا کنم میفرستم خیلی خوبه ادم به دلش میشینه 

نمیدونم واالا خیییلی دلم بچه میخواد خیییلی تنهام تنبلی هم دارم

اگه تنبلی دارید اصلا ریسک نکنید اتفاقا خوردن لبنیات شانس باروری رو بالا میبره من که شیر خیلی میخوردم بچمم پسر شد دوستم که کلی دوش واژینال جوش شیرین گرفت اولش عفونت گرفت بعدشم بچه ش دختر شد، ایشالا که هرچه زودتر با توکل به خدا اقدام کنید و خدا یه پسر توپولی بده بهتون 

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم 

رَبِ‏ هَبْ‏ لِی‏ مِنْ‏ لَدُنْکَ‏ وَلِیًّا یَرِثُنِی‏ رَبِ‏ هَبْ‏ لِی‏ مِنْ‏ لَدُنْکَ‏ ذُرِّیَّهً طَیِّبَهً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین‏[۲]

راوی میگوید به این دستور امام عمل کردم و خداوند به من دو پسر عنایت فرمود که انها را حسن و حسین نامگذاری کردم.

عزیزم بعضیا ماه اول بارداری پری میشن شاید مامانت از اون دسته بوده مگه میشه یه روز قبل از پری محاله

اخه چهار سال طول کشیده تا من به دنیا بیام دوسال بعدش که اصلا قصد بچه دار شدن نداشتن درست یه روز قبل پری  شوخی شوخی نمیتونن جلوگیری کنن میگه مطمئن بودم بچه نمیشه ولی دهه روز بعدش که پری نشدم ازمایش دادم مثبت بود شاید خدا خواسته