2777
2789
عنوان

اختلاف منو خواهرم

257 بازدید | 22 پست

دوستان من یه خونه با خواهرم شریکی چند سال قبل خریدم اون موقع هم گفتم کلا بزنش به نام خودت

حالا هرچی میگم بیا بفروشیم حاظر نمیشه 

راه حلی دارین لطفا

به فرزندانتان بیاموزید به مقام تمام انسان ها به عنوان نماینده خدا روی زمین احترام بگذراند...... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق داره وقت فروش نیست 

من خیلی به پوله احتیاج دارم دستم خیلی خالیه 

تازه اونموقع من بیشتر اون پول دادم 

دو دونگ اون چهار دونگ من

به فرزندانتان بیاموزید به مقام تمام انسان ها به عنوان نماینده خدا روی زمین احترام بگذراند...... 

میتونی ادعات و ثابت کنی؟

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

بگو بیا سهم منو بخر پس من پول لازمم  اصلا قبول داره ک شریکین این چه کاری بوده ک کردی اخه ...

احمقیت کردم خریت کردم بچگی کردم 

قبول داره شریکیم یه برگ وکالت هم داریم ک نوشته من وکالت دادم خونه ب نام اون باشه 

ولی حالا هرچی میگم بیا بفروشیم من پول لازم هستم میگع بفروشم برم اجاره نشین بشم آواره میشم 

آخه خودش هم توش میشینه

میتونی ادعات و ثابت کنی؟

نه چون تو سمت اصلی شش دونگ به اسم خودشه و حتی امتسبب آب و برق و گاز 

ای واااای اونوقت بنام اون کردی بزنه زیرش چی؟

فکر نکنم بزنه زیرش چون کل فامیل در جریان هستن بزرگ و کوچیک 

فقط امروز رک. گفت نمی‌فروشم

احمقیت کردم خریت کردم بچگی کردم  قبول داره شریکیم یه برگ وکالت هم داریم ک نوشته من وکالت دادم ...

دور از جونت 

کرایه میده بهت سهمتو؟

بگو خب منم پول لازمم نخریدم ک تو توش بشینی من کاسه گدایی بگیرم دستم خریدم واسه همچین روزی سرمایه م بشه واسع همین چیزا همیشه از مال شریکی فراری بودم

خدایا فقط گاهی نگاهی ازتو دنیامو می‌سازه 

نه چون تو سمت اصلی شش دونگ به اسم خودشه و حتی امتسبب آب و برق و گاز 

پس تنها راهت سازشه😐اخه این چ اعتماد کورکورانه ای بود کردی 

اگه اگه اگه حاضر به فروش بشه که هیچ ولی در غیر این صورت تو نمیتونی ادعایی کنی هیچ مدرکی نداری مگه وکیل بگیری ک از طریق نقل و انتقالات حساب بانکی و اینا بتونه در ده درصد حقتو بگیره

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

دور از جونت  کرایه میده بهت سهمتو؟ بگو خب منم پول لازمم نخریدم ک تو توش بشینی من کاسه گدای ...

نه باهم زندگی می‌کنیم تو خونه به اختلاف خوردیم 

من میخوام جدا بشیم سهم منو بده میگه من نمی‌فروشم 

منم گفتم منم نه باهات حرف میزنم نه غذا میخورم نه چیزی هروقت رضایت دادی برای فروش باهات حرف میزنم 

پس تنها راهت سازشه😐اخه این چ اعتماد کورکورانه ای بود کردی  اگه اگه اگه حاضر به فروش بشه که هی ...

باهم زندگی می‌کنیم اخه

امروز کلی بحث کردم میگه میرم سهم تو رو تو سند درست کنم ولی فروش فکرش نباش