2777
2789
عنوان

اختلاف منو خواهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 22 پست
باهم زندگی می‌کنیم اخه امروز کلی بحث کردم میگه میرم سهم تو رو تو سند درست کنم ولی فروش فکرش نباش

همین کارو بکن اول دیگه جرو بحث نکن باهاش

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فعلا هیچی نگو برید اول ۴ دنگ تورو سند بزنه بنامت بعد چون تو سهمت بیشتره تصمیم گیرنده تو میشی اونموقع اگه خواستی بفروش نخواستی هم ضرر نکردی سهمت بنامته خیالت راحته ولی حتمن سهمتو بنام بزن اینو پشت گوش ننداز ی درصد احتمال بده شیطون بره تو جونش 

خدایا فقط گاهی نگاهی ازتو دنیامو می‌سازه 

بعد ک زد به نامم میتونم بفروشم؟ 

اره

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

فعلا هیچی نگو برید اول ۴ دنگ تورو سند بزنه بنامت بعد چون تو سهمت بیشتره تصمیم گیرنده تو میشی اونموقع ...

فقط فکر فروشم چون یکی واقعا از ته دل میخوام ازش جدا بشم

دوم اینکه واقعا پولشو نیاز دارم 

به فرزندانتان بیاموزید به مقام تمام انسان ها به عنوان نماینده خدا روی زمین احترام بگذراند...... 
فقط فکر فروشم چون یکی واقعا از ته دل میخوام ازش جدا بشم دوم اینکه واقعا پولشو نیاز دارم 

خب پ اولین فرصت برو سند سهمتو بنام بزن بعد همونوری برو پیش ی وکیل حقوقی بهت مشاوره بده از راه درست وارد شی

خدایا فقط گاهی نگاهی ازتو دنیامو می‌سازه 

خب پ اولین فرصت برو سند سهمتو بنام بزن بعد همونوری برو پیش ی وکیل حقوقی بهت مشاوره بده از راه درست و ...

مرسی ک راهنمایی کردی 

بخدا از ساعت دو بحث داشتیم تا الان قلبم درد اومده 

بخدا منم همیشه از شریکی فراری بودم ولی تو یه شرایطی بودم مجبور شدیم باهم خونه خریدیم 

بعدم گفتم دوتا زن هستیم خواهر تنی هستیم مشکل پیش نمیاد از کجا میدونستم قراره این بلاها سرم بیاد 

به فرزندانتان بیاموزید به مقام تمام انسان ها به عنوان نماینده خدا روی زمین احترام بگذراند......