2777
2789

من توی یه رابطه ۳ تا چیز برام مهمه

احترام 

اعتماد 

وفاداری و تعهد

توی اولی که گند زد 

توی دومی هم 

سه روره بهم گفته رفتم کار درصورتی که دیشب و امروز لو رفت ک رفته گردش تفریح با دوستاش توی یه استان دیگه،به قدری ناراحت و عصبانی و دلخورم ک نگو از بیرون رفتنش نه از دروغش دلخورم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرت یه فرصت بهش بده  جای این سیاستایی که تهش به جدایی ختم میشه بشین باهاش حرف بزن

بار اولش نیست تقریبا ۸ساله اینجوریه در هفته شاید کلا ۵ یا۶ شبش از سر شب تا ۲ و ۳ نصف شب پیش رفیقاش تو چایخونست،حتی میدونم روزا زود از کار میاد ولی میره پیش رفیقاش و ساعت ۷ و ۸ میاد خونه

خب بستگی به خیلی چیزا داره .. 

من به شخصه باشم وقتی اومد خیلی مهربون مثل همیشه باهاش رفتار میکنم و بعد میگم عزیزم هر زمان حس کردی نیاز به تفریح و گردش با دوستات داری حتما بهم بگو من خیلی خوشحال میشم که بری و خوش بگذرونی چون حال تو خوب باشه، منم خوبم.. اما وقتی دروغ بشنوم ازت اون وقت دیگه نمی تونم کنار بیام.. همینو با لحن جدی بگم اوکیه.. روی همسر من جواب میده این کار

من بودم به روش نمیوردم فهمیدم ولی ی طوری بهش میگفتم اگه ی روز بفهمم بهم دروغ میگی گردنتو میشکنم

اخه دیگ خودشم میدونه که میدونم

۸ ساله اینه 

رفیق بازیاش

قایمکی ددر رفتناش

قایمکی سیگار و مشروب استفاده کردناش

به من میگه پول نداریم صفریم ولی نمیدونم جرا مامانش میبره خرید ماهی ۵ و ۶ تومن میده به مادر ،خوبه که ب مادرش کمک میکنه اما نه وقتی زنو بچت لباس و کفش درست درمون ندارن و همش خجالت میکشن و هزاران دلیل دیگ

میدونی چیه

اگ خودش راستشو بگه

فقط تشر میرم

اما اگ خودم بفهمم غوغا ب پا میکنم

چون خودم در کوچکترین کارم باخبرش میکنم

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂
خب بستگی به خیلی چیزا داره ..  من به شخصه باشم وقتی اومد خیلی مهربون مثل همیشه باهاش رفتار میک ...

منم ازین کارا میکنم ب قرآن ولی دیگ شدیدا پررو شد ،حد و حریم رو حفظ نکرد

شدیدا درکش میکردم ک کارش سنگینه به گردش تفریح نیاز داره بعضا با رفقاش ولی نه اینقدر که در هفته ۵ یا ۶ روزش تا نصف شب پیش رفیقاش باشه

در ماه دو سه بار با رفیقاش بره مسافرت یک دو روزه

هر روزم که مطمعنم پیش رفیقاشو یه سر دو ۳ ساعته پیششونه )با این حال باز شب میره پیششون

اینقدر که بقیه براش اولویتن منو و بچم نیستبم