2777
2789

من چندسال خارج از کشور زندگی میکردم و یه دوست پسر داشتم اونجا که صرفا دوستم بود و پزشک هست. الان اومده ایران میگه بیا ببینمت. واقعا دوس ندارم برم چون میدونم با اینکه یه دیدار ساده ست خیانت محسوب میشه

از طرفی هم دوس ندارم فکر کنه چثن متاهل شدم محدود هستم بهش گفتم خبر میدم ولی نمیدونم چه بهونه ای بیارم که نرم ولی اینم نمیخوام بگم که شوهرم نمیذاره و اینا چون شوهرم اگه بدونه حتی باش حرف زدم میکشه منو 🤦🏼‍♀️ 

چی بهش بگم بچه ها؟ نمیخوام خودمو کوچیک کنم از طرفی هم اون اقا خیلی برام با ارزشه نمیخوام دلخور بشه یه زمانی خیلی بهم کمک کرده بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نرو نرو نرو

اتفاقا باید بفهمه چون متاهلی آنقدر تعهد داری که حتی به این دیدار هم اهمیت نمیدی

درضمن این دیدار اصلا ساده نیست،مثلا چی میخوای بگی؟چه حرفی برا گفتن دارید دیگه؟

بیچاره شوهرت

واقعا یه حرفایی میزنید تو نی نی سایت آدم شک میکنه به عقلانیت

مهم زندگیته عزیزم این آقا مهمون چند روزه س.حالا فک کنه محدودی چه اهمیتی داره؟بهش بگو من و همسرم باهم قرار گذاشتیم هیچکدوم با دوستای قبل ازدواج رابطه نداشته باشیم نمیخوام زیرش بزنم

چشم به راه بچه...الهی همه به آرزوهاشون برسن💞صلوات برای سلامتی امام زمانمون یادمون نره❤

زندگی الانت مهم تره که بخاطر یه دیدار ساده از هم بپاشه

بنظرم بگو شرایطشو ندارم که بیام ببینمت، بعدم ارتباطت رو باهاش قطع کن

بگو خیلی خوشحال شدم که حالت خوبه و برقراری ولی دیگه نمیتونم باهات صحبت کنم 

راستشو بگو که شوهرت حساسه

مهم نیس که ایشون چی فکر میکنه

تو زندگی خودتو داری

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

بگو خیلی فکر کردم علی رغم اینکه احترام زیادی برات قائم، اما خودمو گذاشتم جای خمسرم

دیدم اگه من بودم و همسرم میرفت دیدن پارتنر سابقش، من دلخور میشدم

برات آرزوی موفقیت میکنم و خدانگهدار 

پیام هم نده، زنگ بزن بگو

پیام بازی کنی کش میاد ماجرا

سومین کاربریم هست! 😑 ✌️کاربری دست دونفره، سیم کارت نداریم دیگه 😐
نرو نرو نرو اتفاقا باید بفهمه چون متاهلی آنقدر تعهد داری که حتی به این دیدار هم اهمیت نمیدی درضمن ...

عزیزم من به هیچ وجه نمیرم . دارم مشورت میگیرم ببینم چجوری نرم ! در ضمن من تجربم کمه میخوام از تجربه شما استفاده کنم 😔