2777
2789

لطفا توی غذاهاتون هیچ نوع عصاره گوشت و مرغ نریزید....بسیار مضر هستن فکر سلامتتیتون باشید

با ابلیمو پیاز زعفران فلفل نمک طعم دار دار کن

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پیاز و زردچوبه( اگه زعفرون باشه عالیه) و فلفل سیاه به جوجه ات بزن بعد یه قاشق روغن و خوب با هم مخلوطش کن و یه ساعت پایانی هم دو قاشق ابلیمو با کمی نمک بهش بزن

اگه شنبلیله خشک داری یه کوچولو توش پودر کنی محشر هم میشه

سلام عزیزم یه جا نوشته بودید که ۱۲ سال پیش اضطراب داشتید با دارو خوب شدید. خاطرتون هست چه علائمی داشتید؟ تو رو خدا اگه پیامم رو دیدی جواب بدید. حدود ۷ ماهه درگیر این مشکلم. خییییلی اذیتم. حمله های اضطرابم زیاد شده. خواااهش میکنم جواب بدید.ممنون.

سلام دوست عزیز

خیلی یادم نیست ولی دلهره و افکار نگرانکننده.  دستام عرق میکرد.  تپش قلب میگرفتم و بدون قرص ضد اضطراب جرات بیرون رفتن نداشتم

وقتی بهم حمله پانیک دست میداد فکر میکردم الان دیوونه میشم یا کنترل خودمو از دست میدم

حتما به روانپزشک و روانشناس مراجعه کن

من چندتا روانشناس عوض کردم تا مشکلم حل شد. من با تکنیک روانشناسی شناخت درمانی مشکلم حل شد

کجایی هستی؟