2777
2789
عنوان

از د+جی کالا هیچی نخرید

608 بازدید | 39 پست

کلاه + بردار هستند. جنسهای فیک و به درد نخور میفرستن. من هندزفری بلوتوثی گرفتم خراب بود، مرجوع کردم... دوباره برام همون خرابو پس فرستادن میگن سالمه!!!! 

قیمتش هم الکی میگن دو میلیون بوده، ما میدیم ۶۰۰

بعد میری نگاه می کنی میبینی همون ۱۷۰ تومان بوده بیرون... 

خواستم بگم مث من کلاه سرتون نره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

د.یجی کالا فروشنده داره 

باید فروشنده مناسب انتخاب کنین 

بعد هم موقع مرجوعی باید دلیل مناسب انتخاب کنین 

خرابه به چه صورت 

وقتی میگی خرابه اون تست می‌کنه میبینه روشن میشه 

خب معلومه قبول نمی‌کنند 

دی.جی کالا رو‌از قدیم میشناسیم

ولی مقصر خذیدار هم هست

باید دقت کنه

نظرات کاربر بخونه

مثلا یه جنسی که تو دی.جی هست

مربوط به چند شرکته

باید دقت کنی ک‌از کدوم تعریف میکنن

نظرات کاربرانی مورد تاییده که کنا اسمشون زده خریدار

..

همیشه از دی.جی نظرات بخونید

از ترب خریداری

باز خوبه مرجوع میکنه ت باسلام ک باس جربخوری

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

من که خیلی زاضی ام!

حتی لپ تاپ ازشون خریدم

دوستام چند تا گوشی خریدن...

عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه»                                               عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی»    عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم»                                                              خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸                                                          باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸
دی.جی کالا رو‌از قدیم میشناسیم ولی مقصر خذیدار هم هست باید دقت کنه نظرات کاربر بخونه مثلا یه جنس ...

ترب من همش حس میکنم سایتایی ک جنسو گذاشتن دیگه چک نمیشن . پولو میدم هیشکی هم جواب نمیده

د.یجی کالا فروشنده داره  باید فروشنده مناسب انتخاب کنین  بعد هم موقع مرجوعی باید دلیل من ...

اصلا روشن نمیشد ! یکی دیدم نوشته ۶۰میلیون دادم لپ تاپ از دیج+ی کالا خریدم، خراب بود. مرجوع کردیم ... باز پس فرستادن همون خرابو... توی تاپیک های همین نی نی سایت هست