2777
2789
عنوان

از د+جی کالا هیچی نخرید

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 39 پست

من صد دادم تراش ارایشی بعد اومد خب باید تست شه دیگ زنگم زدم گفتن عیب نداره باید تست شه تا بفهمی مشکل داری یا نه منم لوازم ارایشیم خب گرونه با تراش اشغال نمیتونم حرومشون کنم دیدم تراشش جوریه که مدادو تیز نمیکنه چهارگوش میتراشه مرجوع کردم گفتن نمیشه چون تست کردی اخرشم الان یکسال میگذره نه خود تراشو دادن نه پولشو

وقتی بچه ها، دانشمندان را همانطوری ببینند که خواننده ها و بازیگران معروف را می بینند، تمدن به سطح بعدی خواهد رسید.
ترب من همش حس میکنم سایتایی ک جنسو گذاشتن دیگه چک نمیشن . پولو میدم هیشکی هم جواب نمیده

نه

من گوشی خریدم چند سال پیش

شماره رهگیری پست ندادن(یادشون رفته بود)

گزارش زدم

سریع بهم زنگ زدن  با خواهش که گزارش رو‌بردارم

گزارش بزنی سایت فروشنده بسته میشه

تا حالا دیدی بگن دزدی شده؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دی.جی کالا رو‌از قدیم میشناسیم ولی مقصر خذیدار هم هست باید دقت کنه نظرات کاربر بخونه مثلا یه جنس ...

سلام میگم میشه از دی جی کالا گیتار خرید ؟ میشه اعتماد کرد ؟ دوستم میخواد بخره ولی میترسه 

شرایط اینکه بره از بیرون بخره نداره چیکار کنه 

نام کاربری فانه  شوهر موعر ندارم 😁هرچی میزدم نمیشد دیگ اینو همینطور الکی زدم شد    :https://harfeto.timefriend.net/17222851450537

من هر بار خریدم راضی بودم ولی کلا چیزای الکترونیک و برقی ریسکه حضوری بخری بهتره

بیشتر برای نمیدونم کتاب و هدیه اینجور چیزا خوبه

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️
ولی از حق نگذریم من یه کلیپس برا پشت موهام گرفتم نگید کی کلیپس میزنه موهام زیادن 😅 10 تومن دادم چند ...

کلیپسو اکثرا میزنیم هنوز اون مدلایی که دیگه نمیزنن اوناست که یه تپه گلو بوته روش بود😁

شما روح ندارید بلکه روحی هستید که جسم دارید👻