2777
2789

من نزدیک یک ماهه زایمان کردم و مریضم کمر دردام خیلی زیاد شدن هرچی دکتر بوده تو تهران رفتم هرچی دارو میخورم خوب نمیشم دوقلو خدا بهم داد و یه دختر دوسالو نیمه دارم و خانوادمم ایران نیستن بشدت افسردگی گرفتم دوری خانوادم خیلی اذیتم میکنه خاهر شوهرامم تو آپارتمان ما زندگی میکنن و هر روز باهاشون ی چالش و‌ درگیری جدید دارم بچه دوسالم خیلی لجباز و غیر قابل کنترل شده و اصلا با دوقلو ها ارتباط خوبی نداره کولیک‌ شدید بچه ها گریه های دخترم فشار عصبی خاهر شوهرام بهم وارد میکنن رو نمیتونم تحمل کنم با اینکه هم پرستار برای بچه ها گرفتم هم کمکی برای کار خونه ولی همیشه خستم خیییلی از طرفی انقد شلوغی خونه رو تحمل ندارم بشوهرم گفتم میخام تنها باشم یه جای ک فقط خودم باشم  خستم از همه چی ناراحت شد میگه من هر کاری میکنم ب چشم تو نمیاد و….

کاش یکی درکم کنه خیلییی خستم و عصاب هچیو ندارم 😭😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم حق داری❤

همش خاهر شوهرام و‌بقیه سرکوفت میزنن بهم ک بی عرضه ای نمیتونی از پس هیچی بر بیایی واسه بچه هات پرستار گرفتی کار خونه هم نمیکنی یکی دیگه میاد غذاتو‌ درست میکنه خونتو تمیز میکنه ب بچهات میرسه تو چیکار میکنی هر روز ناز و ادا میایی فک کردی کی هستی  این حرفا هر روز تو سرم تکرار میشه حس خفگی بهم دست میده در صورتی ک من شب تا صبح بیدارم بخاطر بچه ها یا کمکی ک‌میاد منم همراهش کار میکنم دختر دوسالم عین چسب بهم چسبیده و‌ از کمر درد کاراری شخصیمم ب زور‌ انجام میدم

عزیزم آره استرس و فشار ناشی از زایمان حق دارین باید خاهرمادر آشنایی باشه کمکت کنه ب حرفت گوش بده.ی کم غر بزنی خودتوتخلیه کنی واقعن لازمه هیچ چیز خونواده خود آدم نمیشه.ولی خوب شما ک میگی خونوادت نزدیکت نیست سعی کن با شوهرت ارتباط خوبی داشته باشی حتمن بهت کمک میکنه واسه اینکه حالت بهتر بشه

......خدایا ب توکل نام اعظمت.
همش خاهر شوهرام و‌بقیه سرکوفت میزنن بهم ک بی عرضه ای نمیتونی از پس هیچی بر بیایی واسه بچه هات پرستار ...

ولشون کن زر زدن.ب شوهرت بگو بهشون تذکر بده.اگرم ک اون نمیتونه خودت ی گوش در ی گوش دروازه اصن ب خودت فشار نیار حرف ک میگن باد هواس 

عزیزم آره استرس و فشار ناشی از زایمان حق دارین باید خاهرمادر آشنایی باشه کمکت کنه ب حرفت گوش بده.ی ک ...

با شوهرم‌ رتبطم خوبه 

ولی عادت نداریم ب این وضع این همه شلوغی دارو هایی ک میخورم خیلی عصبیم کرده تحمل کردنم سخت شده

حق دارین عزیزم. این مسائلی که گفتین  خسته کننده هستن و مخصوصا اینکه خیلی از زایمانتون نگذشته.بنابراین درستش اینه که به فکر خودتون هم باشین.

فقط آقایون وقتی خانمشون بهشون میگه خسته هستم، چون مسئول کلی زندگی اونا هستن احساس میکنن کم کاری کردن و موفق نشدن به همسرشون حس آرامش و خوشبختی بدن برای همین ناراحت میشن.

دفعه بعد حتما اول از کمکها و حمایتاش تشکر کن و بگو که اگر تو و حمایتات کنارم نبودین اصلا نمیتونستم تحمل کنم ولی چون هورمونها تا مدتها بعد از زایمان بهم ریخته هستن خستگی جسمی و روحی خیلی زیاده و احساس میکنم باید بیشتر به خودم کمک کنم تا به یه ثبات و آرامش قابل قبولی برسم.بعد هی ایشون یه نظری میدن ،شما یه نظری میدین...همینجور با تقدیر و تشکر😄که حرف میزنی خواسته هایی که برای به آرامش رسیدن بهشون احتیاج داری رو مطرح کن.

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

ولشون کن زر زدن.ب شوهرت بگو بهشون تذکر بده.اگرم ک اون نمیتونه خودت ی گوش در ی گوش دروازه اصن ب خودت ...

شوهرم هزار بار بهشون تذکر داده ک‌هیچ حتی دعوا هم کرده و‌قهر کرد با خاهراش ولی اونا از رو نمیرن 

اصلا نمیتونم تحمل کنم حرفاشونو‌ خیلیییییی بهم میریزم😭😭😭

با شوهرم‌ رتبطم خوبه  ولی عادت نداریم ب این وضع این همه شلوغی دارو هایی ک میخورم خیلی عصبیم کر ...

اره اثر دارو هم هست عزیزم ایشالا ک این دورانو سریع پشت سر میزاری اگه حال داری توانشو داری عصرا هوا بهتره کمی پیاده روی کن ی خرید کوچولو برو ی کم توی پارک بشین مردمو ببین بزار روحیت بهتر بشه