2777
2789
عنوان

شما باشید چی میگید

99 بازدید | 21 پست

زنداییم ۲۰ساله بچه دار نمیشه ،همیشه خدا یه رفتارهایی با بچه ها من میکنن منم دلم نمیاد چیزی بگم چون میگم دلشون میشکنه،هم داییم هم زنش،بچه رو از دست میگیرن بلند میکنن،بدجور قلقلک میدن،الان بچه خواب بود از خواب بلندش کردن گفتن دلمون براش تنگ شده از رو تشک پاهاشو گرفت کشیدش سمت خودش مادرشوهرمم گفت درد میگیره سر بچه ام گفت نه درد نمیگیره(مادرشوهرم خاله امه)من حساسم یا هرمادری باشه حرص میخوره؟

در کرب و بلا بی طرفان بی شرفانند       تاریخ همین است یزیدی و حسینی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد تازه خاله هام میگن رو بچه ها فلانی (یعنی من)امتحان کن که بعداً این رفتارها و با بچه ها خودت نکنی

وا چه زشت به اون خاله هات بگو مگه بچه من موش آزمایشگاهیه

آرامشتو معامله نکن:)
عزیزم اونا رفتارشون درست نیست ولی تو سعی کن تحملشون کنی هر دقیقه که نمیبینیشون، خودشون حسابی دلشون ش ...

نه هیچ وقت هیچی نمیگم الان دارم خیرسرم برا شماها میگم آخه با بچه خواهران خودش جرات ندارم این کارو کنه

وا چه زشت به اون خاله هات بگو مگه بچه من موش آزمایشگاهیه

خاله هام خیلی رو اعصابم خیلی همین هفته پیش با یکیشون دعوام شد

کارشون اشتباهه باید حتما حتما بهشون تذکر بدی  اگه دور از جون برای بچه اتفاقی افتاد ؟؟؟ حتما ...

میترسم دلش بشکنه

والا خوب باز بچه هاتو دوست دارن

چرا دوست نداشته باشن؟بچه هام تنها نوه های خونواده ان،البته دایی بزرگمم سه تا نوه داره ولی چون با همه قهر هستن هیشکی نمیبیندشون

میترسم دلش بشکنه

گلم نیازی نیست با لحن تند بگی که 

با شوخی و خنده و خوشرویی بگو 

درضمن سلامتی بچه از هر چیز دیگه ای مهم تره 

این که انقدر میگم تذکر بده بخاطر اینه که توی فامیل تجربش رو داشتم 

🖤🖤

کارشون اشتباهه باید حتما حتما بهشون تذکر بدی  اگه دور از جون برای بچه اتفاقی افتاد ؟؟؟ حتما ...

چه جوری بگم ناراحت نشن

چرا دوست نداشته باشن؟بچه هام تنها نوه های خونواده ان،البته دایی بزرگمم سه تا نوه داره ولی چون با همه ...

خیلی هارو دیدم مثلا زندایی بچه های خواهرشوهر محل نمیده یا خود دایی خواهرزادهاشو محل نمیده

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
گلم نیازی نیست با لحن تند بگی که  با شوخی و خنده و خوشرویی بگو  درضمن سلامتی بچه از ه ...

واقعا و من ناراحتم که فقط برا بچه ها من این چیزا عادیه

خیلی هارو دیدم مثلا زندایی بچه های خواهرشوهر محل نمیده یا خود دایی خواهرزادهاشو محل نمیده

زنداییم دخترعمومه،رفت و آمدمون خیلی زیاده شاید برا همینه