2777
2789

دوستان سلام من تو تاپیک قبلیم گفتم پشت کنکور هستم و هدفم دندانپزشکیه..اما انگار عالم و آدم بسیج شدن منو از هدفم دور کنند.به جرئت میتونم بگم اطرافیان من اصلا دوست ندارن من پیشرفت کنم و به جاهای بالا برسم 

همش کارو تلاش و علاقه منو سرکوب میکنن

همیشه ارزش کار منو میارن پایین

یجوری باهام برخورد میکنن که از هدفم سرد بشم

من میدونم هر شغلی ارزش خودشو داره و به همه مشاغل احترام می‌گذارم اما چون خودم عاشق این رشته هستم در این مورد صحبت میکنم 

خانواده و فامیلا و اطرافیان من وقتی به پزشک یا دندانپزشک میبینن چنان به به و‌چهچه میکنن که بیا و ببین اما من که میگم می‌خوام درس بخونم پیشرفت کنم میگن ول کن بابا دکتر بشی که چی بشه سخته و...می‌خوان که من به سطوح بالاتر نرسم 

خیلی دقیق اینو از کلام و رفتارشون میفهمم

مثلا یکی از نزدیکان خودم به من می‌گفت دکتر بشی که چی بشه ؟به درد زن جماعت نمیخوره ،محیطش مختلط و آلوده است ولی کن بابا....اما همین شخص به دخترش می‌گفت من تمام زندگیمو میدم تا تو درس بخونی دکتر بشی ...خب اگه بده پس چرا به دختر خودت پیشنهاد میدی؟اگه‌خوبه پس چرا منو می رنجونی؟بخاطر یه سری شرایط و اخلاق و استعداد های من اگر بقیه میترسن از اینکه من پیشرفت کنم...دیگه نمی‌دونم باید در قبال این حرفا و رفتارا چکار کنم ..روحم داغون شده

یه قانون درستی تو دنیا هست که تو ازش پیروی نکردی👇

( تا ۱۰۰٪ نشده راجب حرف نزن)

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته منتها چکار کنم با این آدمایی که چشم موفقیت بقیه رو ندارن؟

کاری نمیشه کرد

نمیتونی همه رو حذف کنی

میتونی در سکوت کارت رو پیش ببری و‌تمام

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..
اهمیت نده اگه دوسش داری تلاش کن براش بعضی ها اخلاقشون اینه اصلا آدمو منصرف کنن از هدفشون چون میدونن ...

دقیقا ...انگار میترسن از این قضیه

از هر روشی استفاده میکنن که منو ناامید کنن

حتی بهم میگن فکر نکن اگه قبول بشی خیلی هنر کردی

قبولی تو واسه ما ارزشی نداره

دقیقا ...انگار میترسن از این قضیه از هر روشی استفاده میکنن که منو ناامید کنن حتی بهم میگن فکر نکن ...

زیاد از هدفت نگو دقتی آدم دهنشو باز میکنه از هدف هاش بگه خیلی ها ساز مخالف میزنن

زیاد از هدفت نگو دقتی آدم دهنشو باز میکنه از هدف هاش بگه خیلی ها ساز مخالف میزنن

خیلی ناراحتم

دوساعته فقط دارم گریه میکنم که آخه چرا؟

مگه نباید از موفقیت خوشحال بود

چرا منو سرکوب میکنن؟

خیلی ناراحتم دوساعته فقط دارم گریه میکنم که آخه چرا؟ مگه نباید از موفقیت خوشحال بود چرا منو سرکوب ...

نمیدونم فقط میدونم نزدیگ ترین آدمای زندگیمون بدترین ضربه رو بهمون میزنن 

نمیدونم فقط میدونم نزدیگ ترین آدمای زندگیمون بدترین ضربه رو بهمون میزنن 

دقیقا ...انگار. اونا هم از بزرگ شدن آدم میترسن

دوست دارن همیشه مطیع و توسری خور باشی 

یه قانون درستی تو دنیا هست که تو ازش پیروی نکردی👇 ( تا ۱۰۰٪ نشده راجب حرف نزن)

خییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییلییییییییییییییییییییییییی داره حق میگه به خدا که راسته

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

خیلی ناراحتم دوساعته فقط دارم گریه میکنم که آخه چرا؟ مگه نباید از موفقیت خوشحال بود چرا منو سرکوب ...

حسودن تو تو جمعشون نرو باهاشون نگرد ولشون کن کار خودتو بکن اگر میخوای موفق شی حرف بقیه رو به جیبت بگبر کاری که فکر میکنی درسته رو بکن

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست