2777
2789

مامان بزرگم چونه‌ش شکسته بود عمل شد حالش خوب بود

یهو صبح حالش بد شد احیاش کردن ولی رفته تو کما

میگن هوشیاریش ۳ و نفس نداره با دستگاه نفس میکشه

۶۰ سالشه

چرا اینطوری شده یهو ؟ ینی چی میشه ؟ 

✅مشکل عزیزخدای من خیلی بزرگتر از توست💪💪

۳خیلی پایینه

ولی خب ایشالا به هوش بیاد

«گاهی آنقدر دل‌تنگش می‌شوم که انگار وزن تمام جهان روی قلب من است.»....همونجور کع رفتار کنی رفتار میکنم تبادل نظره مخالفی ریپ نزن🙏🏻🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳خیلی پایینه ولی خب ایشالا به هوش بیاد

اره میگن وضعیتش اصلا خوب نیست ، ولی اخه حالش خوب بود ، عمل چونه هم عملی نیست ک بخواد اینطوریش کنه ، چیشد یهو ، هیچ جوابی بهمون نمیدن

انشاله خوب میشه. چون عمل استخوانی داشته چنین شده. انشاله کم کم حالش خوب میشه

حتی جوابم نمیدن بهمون ، هی میگیم دلیلش چی بوده ک اینطوری شده ، میگن نمیدونیم

اره میگن وضعیتش اصلا خوب نیست ، ولی اخه حالش خوب بود ، عمل چونه هم عملی نیست ک بخواد اینطوریش کنه ، ...

خدا شفاش بده

«گاهی آنقدر دل‌تنگش می‌شوم که انگار وزن تمام جهان روی قلب من است.»....همونجور کع رفتار کنی رفتار میکنم تبادل نظره مخالفی ریپ نزن🙏🏻🌱

عزیزم امید واهی چیز الکیه 

بابای من هوشیاریش ۳ و ۴ بود ۱۹روز  تو کما بود فوت شد بعید میدونم مادربزرگت زنده بمونه🥲🥲 درهرصورت خدا خودش شفا بده 

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم
سنی نداره حتما مامانت نگرانه انشاله خدا شفایش بدهد درکتان میکنم

مامانم پیشش بوده ک قلبش وایساده و احیاش کردن ، همش داره گریه میکنه ، اصلا اروم نمیشه 

اره میگن وضعیتش اصلا خوب نیست ، ولی اخه حالش خوب بود ، عمل چونه هم عملی نیست ک بخواد اینطوریش کنه ، ...

ببین عزیزم فامیل ماهم عمل زانو کرد خوب بود بعدعمل چنین شد. بعضی بیماران بعدعمل اینچنینی به کما میرن. انشاله مادربزرگت امروزخوب بشه به هوش بیا. باهاتون صحبت کنه دلتون آروم بشه🤲🤲🤲

عزیزم امید واهی چیز الکیه  بابای من هوشیاریش ۳ و ۴ بود ۱۹روز  تو کما بود فوت شد بعید میدو ...

خدا رحمت کنه پدرتو ، ما میخوایم حداقل دلیلشو بدونیم ک چرا اینطوری شد