2777
2789

پسری که میگم رله دوستمه میگه یه ساله دوستیم بامادرش حرف میزنه قراره ازدواج گذاشتن میگه اوایل زنگ میزد چون پدر پسره مورده میگفتم حتما نگرانه ولی میبینم میدونه کجاییم ولی زود زود زنگ میزنه این کارش رو مخه دختره هست میگه بعد شناخت مادره فهمیدم بیشتر بخاطر فضولیشه اخه پسره میگه کجاس وکجا میره بازم این مادره زنگ میزنه اگه پسره ج نده پشت سرهم به دختره اس یا زنگ میزنه خیلی فضوله دوستم میگه چکارکنم این کارش رو مخه پسره چندین بارباهاش دعوا کرده ولی بازم میزنگه

کات 

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺

مورده

خدا بیامورزه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسره با مادرش حرف میزنه؟به نظر میاد مادره دلتنگ میشه و چون حرفی ندارم سوال جدابای تکراری می‌پرسه...م ...

نه بابا هردو تو یه خونن هرروز پسره ومادرش همو میبینن مادرش وسواسی وعصبیه پسره دلخوشی ازش نداره

منم همینو گفتم میگه هی به دوستم پیام میده چرا ج نمیدی چیزی شده

مهم نیست صدتا پیام بده وقتی ج بدید دیگه ول نمیکنه گوشی رو سایلنت کنه بذار کیفش قرارشوت تموم شد پیام بده ببخشید سایلنت بودم وتمامچند بار که دید جواب نمیدن از سرش میره

نه بابا هردو تو یه خونن هرروز پسره ومادرش همو میبینن مادرش وسواسی وعصبیه پسره دلخوشی ازش نداره

قبل سایلنت یه پیام بدین بگین جایی هستیم نمیتونیم صحبت کنیم(سینما نمایشگاه و...)لطفا نگران نشید بعدم بگین یادمون رفته برداریم اه چقد بدن این ادما بگو بزار نگران نشه جواب پیامم ندن

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
مهم نیست صدتا پیام بده وقتی ج بدید دیگه ول نمیکنه گوشی رو سایلنت کنه بذار کیفش قرارشوت تموم شد پیام ...

ممنون اره منم گفتم این کارو کنین فقط رو مخ دوستمه خیلی عصبی میشه با کار مادره

قبل سایلنت یه پیام بدین بگین جایی هستیم نمیتونیم صحبت کنیم(سینما نمایشگاه و...)لطفا نگران نشید بعدم ...

بابا نگران نیست ادای مادرای مهربون ونگران در میاره شوهرش مرده خودش پنج ساله صیغه داره فقط اخلاقش رو مخه