2777
2789
عنوان

احراز هویت نمیشم تو بلو.بانک

64 بازدید | 4 پست

خانوما کسی این مشکلو داشته؟ همه ی مراحل رو رفتم ولی هرچی میزنم نمیره توی بلو.بانک گفته بود نهایت تا یکساعت دیگه تایید میشه ولی الان ۳ ساعت گذشته🫤

شایدم به خاطر اینه که امروز تعطیله نمیدونم

باید کاری بکنم؟

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 

چون امروز روز کاری نیست اینطوریه 

عزیزم اگه با کد دعوت کسی نرفتی کد متوجه بزن🥲MVYWOA

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما           اگر خالص شوی بااو صدایت میکند حتما..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طول میکشه من مامانمو پنج صبح کردم هنوز تایید نشده  

#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _ بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید

چون امروز روز کاری نیست اینطوریه  عزیزم اگه با کد دعوت کسی نرفتی کد متوجه بزن🥲MVYWOA

رفتم همه ی مراحلو تکمیل کردم🥲

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤