2777
2789

دارم دق میکنم

عدد bpd سه هفته از سن جنین کمتره 

ان تی و انومالی خوب بود

الان ۳۷ هفتم چیکار کنم

واقعا تمرکز فکری ندارم و حالم بده

اخه اگه مشکلی داشت مگه نباید زودتر میفهمیدن

کسی این مشکلا داشته که بچش سالم باشه؟

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد💙هیچ وقت فکرشم نمیکردم کسی را بیشتر از بابایی دوست داشته باشم تا اینکه دیروز توی سنو اونجوری برام دلبری کردی💙مامانی عاشقته سالم برس به دل بی قرارم 💙

از دیروز دارم دیوونه میشم 

میخوام برم تکرار کنم سنو را

حالم خیلی بده

اگه کسی تجربه ای داره بیاد کمکم 

ای خدا 

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد💙هیچ وقت فکرشم نمیکردم کسی را بیشتر از بابایی دوست داشته باشم تا اینکه دیروز توی سنو اونجوری برام دلبری کردی💙مامانی عاشقته سالم برس به دل بی قرارم 💙

توی اقوام نگاه کن ببین کسی هست که ذاتا سرش کوچیک باشه ؟ خیلی اوقات اینا ارثی پیش میاد ارثی باشه چه سر بزرگ باشه چه سر کوچیک مشکلی نیست اصلا 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید سونوگرافی دقیق نبوده. منم قطر سرش یکی دو هفته بزرگتره⁦☹️⁩

فقط 43 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد دو سالگی همین نی نی 🤭😍

بچم تو سنو های قبلی سالمه سالم بود چرا الان اینجوریه .حتی انومالی ۴ بعدی رفتیم

ولی این سری یه جای معمولی رفتم که فقط وزنشو بدونم

نمیدونم این مشکل از کجا اومد 😔😔😔😔😔

دختر من تا آخرش حدود چهار هفته ای عقب تر بود.سرش خربزه ای شد.هیچ مشکلی هم نداره.سر یکماه سرش گرد شد ...

واقعا ؟همین عدد bpd کمتر بود؟

بچتون سالمه سالمه

من دارم دق میکنم 

مشکلی نیست آنومالی که حله

دارم دیوونه میشم 

اخه دو هفته به زایمان این چه فکر و خیالی بود برا خودم درست کردم 

توی اقوام نگاه کن ببین کسی هست که ذاتا سرش کوچیک باشه ؟ خیلی اوقات اینا ارثی پیش میاد ارثی باشه چه س ...

خودم سر بزرگی ندارم 

معمولیم 

ولی تو نت برا سر کوچیک از دیروز یه چیزایی خوندم که دارم دق میکنم

میگم نکنه مغزش رشد نکرده 😔😔😔😔

دارم دیوونه میشم  اخه دو هفته به زایمان این چه فکر و خیالی بود برا خودم درست کردم

باور کن چیزی نیست..من درکت میکنم بارداری آدم همش استرس کلمه نکنه رو داره.. انشاالله که خیره .بچتون سلامت میاد دستتون به زودی

واقعا ؟همین عدد bpd کمتر بود؟ بچتون سالمه سالمه من دارم دق میکنم 

بله عزیز دلم بله هیچیش هم‌نبود منم از بعد ۲۸ هفته اینا اختلافش زیاد شدش. وقتی به دنیا اومد دکتر گفت عجب کله قندی.میخوای عکسش بفرستم ببینی چقدر فرق کرد تو یکماه

شاید سونوگرافی دقیق نبوده. منم قطر سرش یکی دو هفته بزرگتره⁦☹️⁩

بزرگتر اونم یکی دو هفته مشکلی نداره .من کوچیکتره اونم سه هفته 

دلم اشوبه 

خودم سر بزرگی ندارم  معمولیم  ولی تو نت برا سر کوچیک از دیروز یه چیزایی خوندم که دارم دق ...

منم از ماه هفت به بعد زندگی و برای خودم زهر کردم.و الله اگر دروغ بگم سالم بود تازه دختر من دوبار هم سیتی داد از اون موقع دیکه مطمعنم هیچیش نبوده و نیست

باور کن چیزی نیست..من درکت میکنم بارداری آدم همش استرس کلمه نکنه رو داره.. انشاالله که خیره .بچتون س ...

خیلی سخته خیلییی

از دیروز تو برزخم

حالم دست خودم نیست

امروزم که تعطیله 

فردا برم سنو یه جای بهتر 

برلم دعا کنین 

من حالم دست خودم نیست