2777
2789

لباس، روسری، لباس زیر حتی جورابتون رو با شامپو یا مایع هایی که بوی خیلی خوب و ماندگاری دارن بشورین نگین حیفه شامپورو حروم میکنم شما ارزش اینو دارین که اینکارو واسه خودتون بکنین ✨

حالا چرا؟  من خودم اکثرا ادم هایی که وقتی نزدیکشون وایمیسم و بوی خوبی میدن بیشتر تو ذهنم میمونه 😍حالا فکر کنین کسی که دوستش دارین همش بوی خوب لباسای شمارو حس کنه از این بهتر نداریم.. مخصوصا الان تابستون

من بعضی لباسامو با دست میشورم که خراب نشن از شامپو استفاده کردم دیروز جورابمو چند بار برای بیرون پوشیدم امروز دیدم هنوز بوی خوب شامپورو میده😁

کسایی که متاهل هستین لباس زیرتونو وقتی با شامپو بشورین این بوی خوب تا چند روز وقتی از همون لباس زیر استفاده میکنین باقی میمونه😉این یه امتیاز مثبت واسه شما و کیفیت رابطتون

﴿𝑲𝒖𝒓𝒅𝒊𝒔𝒉 𝒈𝒊𝒓𝒍﴾🍓فکر میکنید اگر همین فردا زنان از خواب بیدار میشدند و تصمیم میگرفتند که بدن هایشان را همین گونه که هست دوست داشته باشند، چند تجارت از رده خارج میشد؟! تجارت هایی که از ترویج نفرت زن به بدنش درآمد کسب میکنند....! _اکانت حاصل سومین ترکیدن میباشد🪒

البته این نکته یچیزیه برای جذب همه ادما 

﴿𝑲𝒖𝒓𝒅𝒊𝒔𝒉 𝒈𝒊𝒓𝒍﴾🍓فکر میکنید اگر همین فردا زنان از خواب بیدار میشدند و تصمیم میگرفتند که بدن هایشان را همین گونه که هست دوست داشته باشند، چند تجارت از رده خارج میشد؟! تجارت هایی که از ترویج نفرت زن به بدنش درآمد کسب میکنند....! _اکانت حاصل سومین ترکیدن میباشد🪒