2777
2789
عنوان

یه لحظه بیاین

73 بازدید | 11 پست

خانوما من و شوهرم همیشه با هم دعوامون میشه هی میگه من تورو نمیخوام دیگه اگه میخوای بمون بچه هات رو بزرگ کن اگه نه برو پی زندگی خودت کلا دیگه حسی بهم نداره خیلی داغون و خستم به خاطر بچه هام داریم هر دو تحمل میکنیم نمیدونم چیکار کنم کسی دعایی برای رفع گرفتاری سراغ نداره برا افزایش ارامش محبت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اگه میخوای تو زندگیت بمونی باید تو یسری مسائلا کوتاه بیای ،میدونم الان که اینو میگم یه عده میان میریزن سرم که چرا باید کوتاه بیاد ،ولی خب میدونم شما زندگیتو بچه هاتو دوست داری پس باید تمام سعیتو بکنی ،اول ببین چی باعث شده که شوهرت ازت سرد شده قطعا اول اینجوری نبوده چون اگه از اول نمی خواستت نمی گرفتت 

ببین مردا عین بچه ان فقط باید قلقشونو بدونی

عزیزم اگه میخوای تو زندگیت بمونی باید تو یسری مسائلا کوتاه بیای ،میدونم الان که اینو میگم یه عده میا ...

درست میگی میدونم منم عیبای خودم رو داشتم و دارم ولی گذشت میکنم از همه رفتارهای بدش ولی اون نمیگذره فراموش نمی کنه با یه جرقه کوچیک شعله ور میشه 

الان هم مطمئنم که دوستم نداره بدش ازم میاد که سر هر چیزی دعوا و قهر میکنه 

خودمم بریدم دیگه به خودکشی فکر میکنم ولی میگم اون دنیامم نابود میشه 

درست میگی میدونم منم عیبای خودم رو داشتم و دارم ولی گذشت میکنم از همه رفتارهای بدش ولی اون نمیگذره ف ...

عزیزم یکم خودتو اصلاح کن یه مدت ببین چجور میشه تاثیر داره یا نه ،بهش محبت کن بخدا چیزی ازت کم نمیشه بلکه پایه زندگیتو محکم تر میکنی 

گلم من 20 ساله که ازدواج کردم ،منو همسرم هم مثل همه زن و شوهرها با گاهی وقتا بحث داریم ولی هیچوقت حرمت نشکستیم ،همسرم گاهی وقتا خیلی کم پیش اومده که یه فشی ناسزایی چیزی میگه ولی من در جوابش سکوت کردم همیشه ام بهش میگم که چیزی نگیم که بعدا نتونیم تو روی هم نگاه کنیم ،باورت میشه تو بحثا مون فقط من به اون میگم ساکت شو اون میگه خودت ساکت شو 😂