2777
2789
عنوان

IVF

242 بازدید | 9 پست

سلام خانمها من ميخوام بدونم از زماني كه تصميم به IVFميگيريم تا انجام چند روز يا چند ماه زمان ميبره ..ايا دارو خاصي استفاده ميشه

خداي خوبم مثل هميشه فقط اميدم به تو هست ..

سه چهار ماهی میشه.اگه بدن خوب جواب بده..تا تخمک کشی کنن و جنین تشکیل بدن..بعد بستگی به شرایط بدنت داره که دکتر تشخیص بده آمادگی انتقال جنین داری یا نه..شاید این پروسه طولانی شه و پیش بینیش سخته

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسي عزيزم  فكر كردم دو هفته اي انجام ميشه ..خوشحال بودم

تا ازمایش انجام بدی..پرونده باز کنی تحت نظر باشی..همینا خودش زمان بر..مگه اینکه خودت فولیکول تپل و زیاد داشته باشی اینجوری زمانش کمتر میشه

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  

عزیزم واسه ivf از زمانی که سیکل درمانت شروع میشه اولین روز پریودت شروع میشه که باید ازمایش بری و  داروها رو مصرف کنی . حدودا بیست روز طول میکشه سیگل مصرف داروها ( قرص هست یا امپول توی شکم تزریق میشه ) توی این مدت هم مرتب دکتر کنترل میکنه با سونوگرافی  و ازمایش خون که ببینه اندازه فولیکول هات چقدر شده . خلاصه بعد از این بیست روز حدودا امپول اخر رو که واسه ازاد سازی تخمک هاست میزنی و چهل و هشت ساعت بعد حدودا میری واسه دراوردن تخمک ها و همزمان همون روز همسرت هم  اسپرم میده . اگر همه چیز خوب باشه و لقاح خوب صورت گرفته باشه دو یا سه روز بعد جنین رو انتقال میدن توی رحم . فقط توکلت بخدا باشه و صبور باش . موفق باشی عزیزم 💋

من ميخوام انجام بدم البته با اسپرم اهدايي..اما دلم ميخواد زودتر بشه..ي تعداد ميگن چند ماه زمان ميبره ..شما ميگيد ١ ماه 

البته هنوز با دكترم صحبت نكردم 

اميدوارم واسه منم بشه

همون بار اول جواب گرفتي؟؟من ي مشكل ديگه كه دارم دكتر من لندن هست و من منچستر بعد ivfبه نظرتون ميتونم سفر كنم البته ٤ ساعت فاصله دارم