سه چهار ماهی میشه.اگه بدن خوب جواب بده..تا تخمک کشی کنن و جنین تشکیل بدن..بعد بستگی به شرایط بدنت داره که دکتر تشخیص بده آمادگی انتقال جنین داری یا نه..شاید این پروسه طولانی شه و پیش بینیش سخته
سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی تخمدان و ذخیره نیم با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم واسه ivf از زمانی که سیکل درمانت شروع میشه اولین روز پریودت شروع میشه که باید ازمایش بری و داروها رو مصرف کنی . حدودا بیست روز طول میکشه سیگل مصرف داروها ( قرص هست یا امپول توی شکم تزریق میشه ) توی این مدت هم مرتب دکتر کنترل میکنه با سونوگرافی و ازمایش خون که ببینه اندازه فولیکول هات چقدر شده . خلاصه بعد از این بیست روز حدودا امپول اخر رو که واسه ازاد سازی تخمک هاست میزنی و چهل و هشت ساعت بعد حدودا میری واسه دراوردن تخمک ها و همزمان همون روز همسرت هم اسپرم میده . اگر همه چیز خوب باشه و لقاح خوب صورت گرفته باشه دو یا سه روز بعد جنین رو انتقال میدن توی رحم . فقط توکلت بخدا باشه و صبور باش . موفق باشی عزیزم 💋