2777
2789

آبان ؟ 

شانسی گفتم😂 

رنگ لباسم سبز 

ولی هیچکدوم درست نیس😂

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت

آبان ؟ شانسی گفتم😂 رنگ لباسم سبز ولی هیچکدوم درست نیس😂

از من چی حس میکنی 

نمیخوام با تو هیچ پایانی رو بنویسم؛تو لایق ادامه دادنی...🕊️                            پیر کَردمَ دلی را که تازه هوای جوانی به سَرش زده بود ...🥲     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از من چی حس میکنی

اونو که چرت و پرت گفتم ولی حالا بزار بگم 

احساس میکنم یه آدمی هستی که حرف بقیه برات مهمه موهات تقریبا تیرست 

هرچی هست تو خودت می‌ریزی بروز نمیدی 

قدت متوسط مثلا ۱۶۰ تا ۱۶۴ 

خیلی مهربونی دلسوزی فکر بقیه ای 

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت

اونو که چرت و پرت گفتم ولی حالا بزار بگم احساس میکنم یه آدمی هستی که حرف بقیه برات مهمه موهات تقریبا ...

اره همش درست بوددد

میگم حس میکنی حس اون دوتا پسره به منو دوستم چیه از مشخصات اونا چی حس میکنی 

ممنونمم

نمیخوام با تو هیچ پایانی رو بنویسم؛تو لایق ادامه دادنی...🕊️                            پیر کَردمَ دلی را که تازه هوای جوانی به سَرش زده بود ...🥲     
اره همش درست بودددمیگم حس میکنی حس اون دوتا پسره به منو دوستم چیه از مشخصات اونا چی حس میکنی ممنونمم

خب اونی که با دوستته احساس میکنم تنوع طلبه برون گرا تره ، یه مقداری رو داره 

ولی اونه که مد نظر توعه حس میکنم متعهد تره زیاد حرفاشو نمیگه بیشتر از اون یکی میخوادت 

ارتباطتون مجازیه؟ 

خب اونی که با دوستته احساس میکنم تنوع طلبه برون گرا تره ، یه مقداری رو داره ولی اونه که مد نظر توعه ...

ن ارتباط نداریم همسایه ایم خیلی هم دیدنمون هی میوفتن دنبالمون نگا میکنن ی رفتارایی میکنن مشخصه دارن نخ میدن

اره از شخصیتاشون مشخصه اینشکلی ن 

بنظرت میان جلو پیشنهاد بدن؟

ن ارتباط نداریم همسایه ایم خیلی هم دیدنمون هی میوفتن دنبالمون نگا میکنن ی رفتارایی میکنن مشخصه دارن ...

احساس میکنم اونی که از تو خوشش میاد بهت پیشنهاد میده ولی انگار یچیزی مانعشونه احتمالا فک میکنن پس زده میشن

احساس میکنم اونی که از تو خوشش میاد بهت پیشنهاد میده ولی انگار یچیزی مانعشونه احتمالا فک میکنن پس زد ...

اره صدرصد 

از مشخصات اونی که روی من کراشه میگی 

مرسی قشنگم لطف کردی جواب دادی❤️

منو میگی از ایندم یه چیزی

والا بخدا حس ششم نیستم یچی پروندم حالا بزار بگم

خیلی نگرانی نسبت به همه چی استرس داری 

همه چیو بزرگ میکنی تو خودت میریزی 

حرفاتو به کسی نمیزنی شایدم کسیو نداری که بزنی 

بنظرم آینده خوبی داری از لحاظ درسی دانشگاهت حس میکنم شهر بزرگه مثه تهران و اصفهان و اینا

تو دانشگاه احتمالش هست با کسی اشنا بشی حالا چه دختر چه پسر که از این حالت انزوا خارجت میکنه حرفاتو بهش میزنی 

دانشگاه که نرفتی هنوز نه ؟ 

والا بخدا حس ششم نیستم یچی پروندم حالا بزار بگمخیلی نگرانی نسبت به همه چی استرس داری همه چیو بزرگ می ...

خواهش میکنم جواب منم بدین

حستون در مورد رای طلاق و درخواست طلاق از سمت خودم

دریافت مهریه

و اینده ام...؟؟؟؟

والا بخدا حس ششم نیستم یچی پروندم حالا بزار بگمخیلی نگرانی نسبت به همه چی استرس داری همه چیو بزرگ می ...

ن نرفتم همش درس میخونم یه مدت بعد ول میکنم 😐

خیلی همه چیو دارم خراب میکنم ،امیدوارم درست بشه