2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله میشه منم همینم..همسرم به طور ارثی پشمک دنیا آمده .من در زندگی به دید کارت عابر بانک میبینم ..دارم زندگی خودمو میکنم با بچه هام.. موقع خرید و اینور اونور میبرمش تو کارت خوان میکشمش.. شوهر من اصل همدم خوبی نیست.هم صحبت خوبی نیست.نه اهل تفریح.نه خوشی نه هیچی .نه حرفی.نه بحثی

یه پیرزنی خدا بیامرزدش همیشه می‌گفت همه رو میشه تحمل کرد مادر شوهر  رو می‌گفت آخرش یا میمیره یا شما دیگه نمیاین پیشش ک همو ببینید خواهر شوهر آخرش ازدواج میکنه یا خودت دیگه نمیری خونش.....تنها کسی که میمونه شوهرته اگر خوب ک شکر ولی امان از روزی که ب دلت نباشه  اونموقع است که زندگی برات مفهومی ندارد و میشه یه منزوی و پیر و از درون خورد و نابود.کلامش رو باید بوسید و با طلا نوشت

بله میشه منم همینم..همسرم به طور ارثی پشمک دنیا آمده .من در زندگی به دید کارت عابر بانک میبینم ..دار ...

حالا خوبه ب عنوان کارت عابر میبینیش.

شوهرم همه ی اونایی گفتی هست بخدا 

تازه بیکارهم هست هیچ پولی نداره 

خودم کار میکنم

حالا خوبه ب عنوان کارت عابر میبینیش. شوهرم همه ی اونایی گفتی هست بخدا  تازه بیکارهم هست هیچ پ ...

ولی میشه زندگی کرد ..بله برای من پولداره ولی اصلا وجود یا وجود خارجی ندارد.. بود و نبودی ندارها.عیچوقت دلم براش تنگ نمیشه.اصلا انگار نه انگار که شوهر دارم..

ولی میشه زندگی کرد ..بله برای من پولداره ولی اصلا وجود یا وجود خارجی ندارد.. بود و نبودی ندارها.عیچو ...

منم دقیقا اگر ده سال نباشه دلم براش تنگ نمیشه حتی بهش زنگ نمیزنم