سلام بچه من 22سالمه و معلم هستم، یه خواستگار دارم، 34 سالشه، خونه داره، ماشین داره، کارش خرید و فروش ماشین هست و مغازه قطعات یدکی ماشین هم داره، من درمورد اختلاف سنی نگران هستم، کسی هست تجربه مشابه داشته باشه یا اینکه کسی رو بشناسه با این اختلاف سنی ازدواج کرده باشه، لطفا راهنماییم کنید
ما ۱۴ سال اختلاف سنی داریم. هیچ وقت بابت اختلاف سنی مشکلی نداشتیم. شوهرم ادا پیرمردا رو درنمیاره.انرژی و حوصلش از من بیشتره.از لحاظ قیافه هم واقعا نمیخوره به سنش از داداش کوچیکترش خیلی جوون تر میزنه
زن داداشای من بالای ۱۰ سال اختلاف دارن. درنگاه ما زندگیشون عالیه ولی خودشون میگن راضی نیسیم چون اختلافمون سنی زیاده اختلاف سلیقه مونم زیاده. خصوصا درلباس پوشیدن🙂
من اعتقادم اینه اختلاف سنی تباید کگتر از ۴ سال و بیشتر از شش سال باشه این اقا بره با ی دختر که چند سال کوچکتر خودش هست ازدواج کنه اختلاف سنی ی جایی خودش رو نشون میده اینا چون تو این سن همه چی دارند ادم زود میگه ردیفه پس ازدواج کنم براش ولی وقتی رسبد سن بالا اون دیکه حال هیچیو نداشت و خسته بود و شما اوج شور نشاطتت بود میفهمی چیگار کردی
من و شوهرم ۱۰سال اختلاف سنی داریم. مامان و بابام ۱۲ سال. هیچ مشکلی هم نداریم ولی در کل بستگی به خود ...
دقیقا بستگی به خود طرف داره
منو خواهرم با شوهرامون ۱۰ سال تفاوت سنی داریم
خواهرم شوهرش اونو عقل کل میدونه و شوهر من هر چی من بگم بعد ۱۸ سال زندگی میگه تو سرت نمیشه یا اوایل میگف من با بچه ازدواج کردم مغروره و فقط خودشو قبول داره
نه من کنار نمیام . معلمی. موقعیت های بهتری پیش میاد الان تو داری ۳۴ سالگی اش اوج جوانی رو میبینی چند سال دیگه که همین نمیمونه پیر میشه شکسته میشه و... تو هنوز جوونی
ببین بستگیبه روحیه خودت داره ازش انتظار ذهنیت یا کارهای ی پسر ۲۵ ساله رو نداشته باش عوضشخوب زندگ ...
من خودم به شخصه ادم پر نشاط و شنگولی نیستم، بیشتر وقتا آروم وبی سرو صدام، آبمم با پسرای هم سنو سال خودم توی جوب نمیره، بیشتر خواستگار ایی هم داک داشتم 30 به بالا بودن، ولی نصفه پدر مادرم میگن ما میترسیم، چون اختلاف کمی نیست، همین روی منم اثر گذاشته