2777
2789
عنوان

شات +دعوا😐

244 بازدید | 17 پست

سلام خانوما من شوهرم دوره ازم رفته جایی بعد قبلش خالش مخاست بره تهران که گفتم من درس دارم نمیام اونم تو جواب من گفت ببینم چی میشه ینی ک چه تو بیای چه ن من میبرمشون بعد من ناراحت بودم با جاریمم حرف زدم سر این قضیه پیامای شوهرم همشو نمیفرستم چون خودشون تو سایتن

کاربری دست 2نفر     زن علی   خدا همرو به عشقشون برسونه 🔗❤️Af

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب خودت میگی درس داری نمیتونم برم.

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

به خطش پیام دادم گفتم چرا از دیشب هیچی نگفتی به من گفت هر جور دوست داری فکر کن مخام استراحت کنم اون سفیده پیامای اونه 

خب خودت میگی درس داری نمیتونم برم.

چه معنی داری بیاد به شوهر من بگه ببرم وقتی خودش پسر داره 😐 وقتی ماشین داره

وای اصن بت جاری و کلا فامیل شوهر درباره هیچی حرف نزن زندگی خودو جهنم میشه

بعدم انقد حساس نشو الان یه جوری رفتار کردی شوهرت مجبوره بین تو و خانوادش یکیو انتخاب کنه هر مردی باشه ناراحت و عصبی میشه

حس‌میکنم‌من‌اگه‌بخوام‌برم‌دنبال‌‌علاقم‌باید‌برم‌‌بخوابم
به خود خاله بگو شوهرم رودروایسه 

به شوخی بهش گفتم مگه علی تاکسی تلفنیه بعد من مخاد تو مشهد تنها بذاره بیاد تهران خاله گفت آره توام بیا خاله جان  بعدم گفت از خونه مترسی خاله جان ک تنها باشی 

بعدشم هم ماشین داره هم پسر بزرگ هم دختر  مخاد بره تهران تفریح چرا میاد به شوهر من مگه

وای اصن بت جاری و کلا فامیل شوهر درباره هیچی حرف نزن زندگی خودو جهنم میشه بعدم انقد حساس نشو الان ی ...

میگم نکنه جاریم خبر کشی کرده ک من فقط بهش گفتم  نمدونم این خالش چقدر پرش کرده که حاضر نیست با من حرف بزنه

میگم نکنه جاریم خبر کشی کرده ک من فقط بهش گفتم  نمدونم این خالش چقدر پرش کرده که حاضر نیست با م ...

ولش کن حساس نشو بذار بره خالشو برسونه با این حساسیت آخرش شوهرتون از خودت دور میکنی

حس‌میکنم‌من‌اگه‌بخوام‌برم‌دنبال‌‌علاقم‌باید‌برم‌‌بخوابم
ولش کن حساس نشو بذار بره خالشو برسونه با این حساسیت آخرش شوهرتون از خودت دور میکنی

نمیشه من تنهام کسیو ندارم اینجا  بعدشم امتحانم برام خیلی مهمه  من این همه درس خوندم برا مدرک  تدریس فنیم الان برا 2تیر امتحانشه  خراب شه