2777
2789
عنوان

عید همگی مبارک🐏🤍🫂

306 بازدید | 11 پست

دل تون شاد و لب تون خندون

انشاالله که اینجا شاهد شادی هاتون باشم

عید خوبی داشته باشید

منتظر موندم یکی تبریک بگه ضاحرا کسی عید قربان رو جدی نمیگره 🥲🤌

ولی من گفتم

الان در حالتی که خونه ام بمب ترکیده اومدم بهتون تبریک بگم بعد از ظهر مهمون میاد  واسه عید دیدنی هنوز آجیل و میوه و شیرنی نگرفتم الانم که مردا همه رفتن نماز عید و گوسفند سرببرن من همچنان نشستم فکر کنم قراره ابروم بخاطر تنبل بازی هام بره

در هر صورت عید تون مبارک عشقای من 

به مونه به یادگاری از اولین عید قربانی که جشن میگرم چون خانواده خودم‌نمی‌گرفتن ولی شهر شوهرم اینا میگیرن🥲❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عیدشما مبارک طایفه پدرم بلوچ هستن بزرگترین عید بلوچستان عید قربان شمازاهدان هستی من ایرانشهرم

اره شنیدم میگفتن عید بزرگ عید کوچیک😂🤌🤦🏼‍♀️منودهنم امروز سرویس شدههههههه توی این گرما باید کله پاچه کز بدم این چه زمدگیههههه

اره شنیدم میگفتن عید بزرگ عید کوچیک😂🤌🤦🏼‍♀️منودهنم امروز سرویس شدههههههه توی این گرما باید کله پا ...

می‌دونم عزیز سخته عادت نداری شما داخل شهر زاهدان هستید یا اطراف