2777
2789

ده ساله از خدا یه حاجتی میخوام بهم نمیده هر چی نذر و نیاز کردم فایده نداره انگار استغفرالله صدامو نمیشنوه دلم خون شد 

به دعای نی نی سایتیا اعتقاد دارم تورو خدا برام دعا کنید 🙏🙏🙏🙏😔😔😔

لایک کنید برای حاجتتون صلوات میفرستم ان شاالله حاجت روا شید 

دخترم دلتنگتم😭💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنده مقبولی نیستم

ولی برا حاجتت ۳۰۰تا صلوات میفرستم  

#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _ بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید

بنده مقبولی نیستم ولی برا حاجتت ۳۰۰تا صلوات میفرستم    

خیلی لطف میکنی عزیزم 

بنده مقبولی هستی که این قدر دلت بزرگه 

ان شاالله آخر عاقبت زندگیت به خیر باشه❤️🙏

دخترم دلتنگتم😭💔
منم دو روزه گریه میکنم  حالم خیلی بده  منم حاجت مو نگرفتم .شما حاجتت چی بود ؟🥲

میشه نگم 

الهی هر چی تو دلته همین روز عید خدا بهت بده به برکت صلوات اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم 🌺🌺🙏

دخترم دلتنگتم😭💔
خیلی لطف میکنی عزیزم  بنده مقبولی هستی که این قدر دلت بزرگه  ان شاالله آخر عاقبت زندگیت ...

#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _ بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید