2777
2789
عنوان

بعضیا

94 بازدید | 7 پست

واقعا بعضیا خیلی بی ادبن

هرچی که دلشون میخاد میگن بدون اینکه فک کننن طرف ناراحت میشه مگه من چی کارشون کردم

البته من ازشون نمیگیرم چونکه کسی باهاشون محترمانه و محبت آمیز صحبت نکرده که بلد نیستن با بقیه صحبت کنن 

منم اون دختر مهربون.... خوش خنده..... تنبل😂..... برای خودم یه پا روانشناس😂..... نابغه.....پیشگو😂...یه ذره مهندس😆

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته صحبتهای اون اشخاص یکمی تند و مخرب بود و منم موافقش نیستم

اما اون موضوعی که دربارش صحبت کردین موضوع خیلی حساسیه، فرهنگ ما با اروپا خیلی تفاوت داره، هنوزم خیلی مسائل برای ما ‍اکراه داره و اظهار نظر دربارش مشکله.

البته صحبتهای اون اشخاص یکمی تند و مخرب بود و منم موافقش نیستماما اون موضوعی که دربارش صحبت کردین مو ...

من کار ندارم به افکار دیگران یا رفتارشون 

ولی وقتی جامعه ما اینطوریه پس کسی حق نداره

به اشتباه کوچیک من بهم بگه خراب

منم اون دختر مهربون.... خوش خنده..... تنبل😂..... برای خودم یه پا روانشناس😂..... نابغه.....پیشگو😂...یه ذره مهندس😆