2777
2789
عنوان

خانمای معتقد به ۶انگشتی شدن بچه‌ای که نطفه‌اش امشب بسته بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1014 بازدید | 54 پست
صدقه بده گلم انشالله اتفاقی نمیوفته تو ک نمیدونستی بد به دلت راه نده

امیدوارم ❤️

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما           اگر خالص شوی بااو صدایت میکند حتما..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

التماس تفکر...در عصر حاضر غم انگیزه شنیدن این جملات!به شدت غمگین شدم...

عزیزم من کلا به قمر در عقرب و اینا معتقدم و به نظرم ربطی به علم نداره اما اینو اولین بار بود شنیدم و خواستم یکم خیالم راحت بشه

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما           اگر خالص شوی بااو صدایت میکند حتما..

من بهت قول میدم که حضرت محمد ص کاری به رابطه زن وشوهری که شرعی وقانونی مال هم هستند نداره اینا همش خرافات ببین هرچیزی که توقرآن اومده من باور دارم من نشنیدم توقران همچین چیزی باشه

برای حاجت رواشدنم یه صلوات مهمونم میکنید😔
راستش میترسم اینجا یه چیزی بگم ولی میگم ببین من ۶ساله ازدواج کردم تواین ۶ سال هیچ وقت به هیچ مناسبت ...

در اون که شکی نیست

منم واسه اقدامم خیلی توجه میکردم به این چیزا که شهادت نباشه. قمر در عقرب نباشه و اخر ماه قمری نباشه. نمی دونم چقدر حقیقت داره اما من بهش اعتقاد دارم.

شما هم حواست نبوده عزیزم. از کجا معلوم اصلا حامله بشی همین امشب تازه. بهش فکر نکن و صدقه بنداز

عزیزم برو نهج البلاغه حضرت علی رو بخون  بنظرت کسایی که اینقدر آگاه و عالم بودن میان درباره شب ...

آخيش خیالم راحت شد خدا خیرتون بده 

منم اولین باره خودم شنیدم  حدیث حضرت محمده که شب عید قربان نزدیکی نکن که بچه اینجوری میشه

قمر درعقرب فک کنم فقط بده

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏