2777
2789
عنوان

سپیده ام. ۵هفته حاملگی و خونریزی

574 بازدید | 29 پست

گفتم بیام نتیجه رو بگم. رفتم دکتر و سونو. حتی توی سونو ساکم دیده نشد. دقیقا مثه ی خانومی ک باردار نیس هیچی دیده نشد. گف یا اشتباه میکنی و خیلی کوچیکه ۵هفتت نیس یا دفع شده. باید شنبه برم بتا بدم

آزمایش بتا حتما معلوم می کنه چند روز بعدشم بده که معلوم بشه بتا داره بالا می ره.

ایشالله که خیرت پیش بیاد.

نی نی سایت یه درس خوب من داده: هر کی بچه نمی خواد و جلوگیری داره یهو قوربون حکمت خدا برم حامله میشه ولی اونکه بچه می خواد چند سال تو اقدام هست حامله نمیشه...😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودمم همینو از دکتر پرسیدم گفتم چطور ممکنه هیچ چیزی توی رحم من نباشه ولی آزمایشم مثبت بشه.‌خود دکترم ...

عزیزم ان شاالله که بارداری صبرکن چندروز دیگه برو سونو ان شاالله که ساک دیده میشه 

خوش اومدی آروم جونم ........خدایاشکرت که زمستونمو بهاری کردی 
خودمم همینو از دکتر پرسیدم گفتم چطور ممکنه هیچ چیزی توی رحم من نباشه ولی آزمایشم مثبت بشه.‌خود دکترم ...

امیدوارم سونواشتباه کرده باشه.ولی بارداری شیمیایی اینطوریه خودم تجربه اشودارم.توسونوهیچی نیست امابتا اول زیاد.سرموعدپریودی پریودمیادوبتاخودبخودپایین میاد.خونریزی زیاده؟

امیدوارم سونواشتباه کرده باشه.ولی بارداری شیمیایی اینطوریه خودم تجربه اشودارم.توسونوهیچی نیست امابتا ...

من موعدم ۹م بوده. ۱۰روز ازش میگذره

واسم جالبه ک اگه هیچی توی رحم نیس پ چرا ج مثبت داشت آزمایشم اگه دفع شده چطور ممکنه ب این سرعت از بین رفته باشه؟