2777
2789

بینیم گوشتیه وپهن دلم مبخادیکم جمع وجورترشه چه راه دیگه ای جزعمل هست که بشه یه کوچولودرستش کرد...خمیردندون وزنجفیل واینانگین که میسوزونه یه راه دیگه بگین

اره عمل صالح😑

خواهر من دوبار عمل کردم هنوز اون چیزی که میخوام نشده😂

فقط 41 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لیفت

تیارام، در انتظار تحقق یک خواسته !🩷‌ در این حوالی به سر میبرم🤍 در این دنیای بی رنگ تو سبز باش همه چی روبه راهه خدایِ من🤍 دست کمکتو بهم میدی خدای من ؟!🩷 گفته بودم میرسم به چیزی که میخوام 🌧کتابخوانی لذتِ عمیقِ من_ اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفتو با رفتنش قلب من رو شکستhttps://uupload.ir/view/sarrftm_14040811_053032378_pifw.mp4/

چجوریاست؟باچی لیفت میکنن

با نخ

تیارام، در انتظار تحقق یک خواسته !🩷‌ در این حوالی به سر میبرم🤍 در این دنیای بی رنگ تو سبز باش همه چی روبه راهه خدایِ من🤍 دست کمکتو بهم میدی خدای من ؟!🩷 گفته بودم میرسم به چیزی که میخوام 🌧کتابخوانی لذتِ عمیقِ من_ اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفتو با رفتنش قلب من رو شکستhttps://uupload.ir/view/sarrftm_14040811_053032378_pifw.mp4/

عزیزم من بادماغ توچیکاردارم بگواین سفره ماهی روچجوری به ماهی تبدیل کنم یک تن دماغه

میگم که یعنی مگه بدون عمل و با زنجبیل و اینا مگه میشه کوچیکش کرد حرفا میزنی 

همون پلاسما و انزیمی که بعضیا پیشنهاد میدنم به نوع عمله ولی سرپایی محسوب میشه، هیچ عملی از رینوپلاستی بهتر نیست بخصوص تو که بینیت گوشتیه فقط در این صورت یه نتیجه خوب ممکنه بگیری

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

میگم که یعنی مگه بدون عمل و با زنجبیل و اینا مگه میشه کوچیکش کرد حرفا میزنی  همون پلاسما و انز ...

ازعمل خیلی میترسم خواهرجان....وگرنه عمل میکردم دماغم پهنه گوشتیه خیلی رومخمه😭😭😭

ازعمل خیلی میترسم خواهرجان....وگرنه عمل میکردم دماغم پهنه گوشتیه خیلی رومخمه😭😭😭

عاشق تشبیهت شدم😂😂🥲

ن فک میکنی تو واقعیت اصلا ترس نداره چون درد نداره فقط فرم نهاییش شانسیه عمل بینی

1
5
10
15
20
25
30
35
40