2777
2789

این مدلی بودن که سرشون پایین باشه و خجالت بکشن حرف نزنن اصلا...

یا اینکه نه؛ این مدلی که با اعتماد به نفس و صدای محکم راجب خودشون توضیح بدن جلوی خانواده شما...

اصلا کدومش بهتره بنظرتون؟

اون با اعتماد بنفسا پروان؟

یا اون خجالتیا مشکل دارن؟

یا کلا عادیه؟

«خدایا آرام کن دلهای ما را»

وای شوهر من انگار پخمه ها حرف نمیزد

؛ خواستار پایان محکوم به ادامه🫠✨🌱من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره شوهر من فن بیان و سواد خوبی داره تو حرف زدن 

بنظرت اینکه یه پسر تحصیل کرده سرش پایین باشه و صداش درنیاد جلو خانواده سر مجلس خواستگاری خیلی عجیبه؟

بیاره شاید خجالت میکشید😕😂

فقط 22 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رو به نیت باردار شدنم گذاشتم میشه ی نی نی دلم پر میزنه واسه بغل کردنت واسه حس کردنت صبر مامانت دیگه تموم شده بیا و خونمونو چراغونی کن دخمل و پسر مامانی🥺💞🌙

شوهر من تو اطاق ازم بوس هم برداشت 🤣🤣

چه رمانتيک 😂😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رو به نیت باردار شدنم گذاشتم میشه ی نی نی دلم پر میزنه واسه بغل کردنت واسه حس کردنت صبر مامانت دیگه تموم شده بیا و خونمونو چراغونی کن دخمل و پسر مامانی🥺💞🌙

بیاره شاید خجالت میکشید😕😂

بیچاره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سر به زیر و آروم بود ولی تا من میرفتم زل میزد بهم دروغ چرا خیلی حال میکردم  منم خودم تنها مینش ...

وای من خیلی نگرانم این همیشه داخل جمع اروم نباشه اینجوری 😐

تنها که حرف زدیم خوب حرف میزد اما جلو خانواده سرش پااایین...خیس عرق...

الان چطورید؟بازم توی جمع نمیتونه حرفی بزنه؟یا فقط واسه خواستگاری اینجور بود؟

میخوام ببینم عادیه بنظرت این رفتارشون؟

طبیعیه خجالت بکشن؟خیالم راحت باشه پسره مشکلی نداره؟🤦🏻‍♀️

آره ولی فقط روز خواستگاری

1
5
10
15
20
25
30
35
40