2777
2789
عنوان

دارم دست بچه هاموومی گیرم میرم

498 بازدید | 27 پست

همه چیز،برام شده مثل یه نشونه که دست بچه هامو بگیرم و از خونمون برم.

منی که نفسم به نفس های شوهرم بند بود. منی که بی احترامی هاشو فقط با یه دوستت دارم می بخشیدم . حالا دوست دارم رو همه ی احساسم پا بزارم و برم . به خاطر یه دعوای کوچولو و بیخود. به خاطر اینکه بهش گفتم انقدر سرت تو گوشی نباشه از دست من عصبانی شد و گفت به تو ربطی نداره.

سه روزه باهم حرف می‌زنیم ولی خسته ام از دستش

نمیدونم مشکل از منه یا از اون حس میکنم بهتره پیشش نباشم.

واقعا با ۴۰ سال سن دیگه حوصله خودمو ندارم .چه برسه به منت کشی.

من حتی حوصله ی یه خونه بی روح و ندارم.

برام دعا کنید.

راهنمایی ام کنید

برم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نرو بابا بیخیال باش

فردا پس فردا دانشگاه بچه هاته ازدواجشونه 

فکر نکن به این چیزا 

بقول زنداییم میگفت برای خودت زندگی کن نه حتی برای شوهرت

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

بارها مشکلات وبحثایی پیش میاد که همون آن فکر میکنیم بهترین راه طلاق وجداییه ولی بعداً که رفع ناراحتی میشه و لحظات شیرین زندگی رو حس می کنیم خداروشکر می کنیم اونروزا تصمیم بدی نگرفتیم مشکلات رو گاهی مابزرگ می کنیم درحالیکه وقتی میگذرن میفهمیماونقدراهم حل نشدنی نبودن 

به خودت فرصت بده فعلا حالت خوب نیست

میتونی چند روز،بری خونه مامان تا چهرشو نبینی وارامش بگیری

ساکو بنظرم جمع نکن 

الان حالت خوب،نیست

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰

با۴۰سال سن بی گدار ب اب نزن.

با بچه رفتن الکی نیست 

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
خیلی خسته ام تا وقتی حرف نزنم زندگیم خوبه. دست از پا خطا کنم جهنمه برام

نمیدونم اینو باور میکنی یا ن ولی من خودمم همینجوری شوهرم 

الان بری میخای طلاق بگیری؟مطمینن نه پس حرمت ها از بین‌نره بچه ها تو فشار عصبی نباشن بهتر عزیزم

بنظرم ادما گاهی لازمه بعد ی بحث از هم فاصله بگیرن ن قهر

میتونی بری سفر ی روزه با بچه ها یا بری خونه پدرت ب بهانه بازدید و ب حالت قهر نری.همه ما زنای متاهل روزای این مدلی داشتیم و داریم ولی نکن بچه ها گناه دارن اسیب میبینن

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون