2777
2789
عنوان

آبرنگ یا رنگ روغن؟🖌️🎨

590 بازدید | 15 پست

هیچکدوم رو حرفه ای کار نکردم. آبرنگ رو گاهی خودم کار میکردم ولی همینجوری نه حرفه ای. رنگ روغن هم اصلا. هردوشو حس میکنم دوست داشته باشم. نظر شما چیه؟

تعداد رای : 7
نظرسنجی
رنگ روغن
2
28%
آبرنگ
5
71%
ایران من! ای جان من! ای باور و ایمان من..

یه روزی میکشمش

رنگ روغن لذت بخش تر از آبرنگه

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
یه روزی میکشمش رنگ روغن لذت بخش تر از آبرنگه

واقعا ؟ من هردو رو دوست دارم ولی الان فک میکنم می میکنم رنگ روغن بهتره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا ؟ من هردو رو دوست دارم ولی الان فک میکنم می میکنم رنگ روغن بهتره 

اره 

من از بچگی عاشق هنرم 

کلاس نرفتم عاشق رنگ روغنم 

بنظرم ویترای هم امتحان کن لذت بخشه

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
اره  من از بچگی عاشق هنرم  کلاس نرفتم عاشق رنگ روغنم  بنظرم ویترای هم امتحان کن لذ ...

خودم سیاه‌قلم چندترم رفتم. دوست دارم یچیز جدید و امتحان کنم. قبل اینکه برم سیاه‌قلم هم دوست داشتم رنگ روغن رو. واسه قلموی رنگ روغن چی پیشنهاد میکنی؟ یکی بهم گفت رنگا پنجتا کافیه بعد ترکیب میکنیم. قلمو نمی‌دونم و اینکه هزینش حدودی چقدره؟ 

مرسیی💙💙 

خودم سیاه‌قلم چندترم رفتم. دوست دارم یچیز جدید و امتحان کنم. قبل اینکه برم سیاه‌قلم هم دوست داشتم رن ...

من سیاه قلمم کار میکنم 

کلا کلاس نرفتم 

فقط چهره طبیعی بلد نیسم خوب 

بنظرم جدید ویترا امتحان کن 

قلموی رنگ روغن والا من کلی قلمو به لوازم تحریری دادم گفتم پک درست کنه واسم 

یه تومن هزینه ش شد 

مارکشون فرق داره 

رنگ روغن وستا استفاده میکنم 

هم قیمتش خوبه هم کیفیتش

بعد اینکه رنگای اصلیو داشته باشی حله 

بزای رنگایی که میخوای میتونی از گوگل بزنی راحت ترکیب کنی تو پالتت

من خودم تو ذهنم ذهنی ترکیبیو که بخوام بدست میارم 

برای اینک مطمئن شی اشتباه نکنی از اینترنت درار

قلموهاتم بعد استفاده بشور و با تینر تمیز کن خراب نشه 

من سیاه قلمم کار میکنم  کلا کلاس نرفتم  فقط چهره طبیعی بلد نیسم خوب  بنظرم جدید وی ...

من برعکس غیر چهره دوست ندارم چیزی بکشم. البته خیلی حرفه ای نیستم. 

حس میکنم به رنگ روغن علاقه بیشتری داشته باشم. ممنون از راهنماییت عزیزم💚

من سیاه قلمم کار میکنم  کلا کلاس نرفتم  فقط چهره طبیعی بلد نیسم خوب  بنظرم جدید وی ...

و اینکه عزیزم بعضیا میگن حتما باید قبل رنگ روغن مدادرنگی کار کرده باشی. من از مدادرنگی اصلا خوشم نمیاد یعنی بدون مدادرنگی نمیشه ؟

من برعکس غیر چهره دوست ندارم چیزی بکشم. البته خیلی حرفه ای نیستم.  حس میکنم به رنگ روغن علاقه ...

کاری نکردم گلم خوشحال شدم 

از هم صحبتی با کسایی که هنرو دوس دارن خوشحال میشم🥲

و اینکه عزیزم بعضیا میگن حتما باید قبل رنگ روغن مدادرنگی کار کرده باشی. من از مدادرنگی اصلا خوشم نمی ...

چرا نمیشه گلم میشه 

فقط با علاقه برو جلو 

کارات عالی میشه 

قربونت 😭💙

فداتشم بیا اینجا ببینم🥲🫂