2777
2789

من اعتماد به نفسم خیلی کمه مثلا خودم خرید نمیتونم برم ، به یکی میخوام زنگ بزنم حرف بزنم روم نمیشه ، قدرت نه گفتنم خیلی کمه، یا یه چیز دیگه این که خودمو در مقابل یه جنس مخالفی که طرفم میاد کمتر میبینم در صورتی که شاید در واقع اصلا هم اینجوری نباشه

کسی بوده تونسته باشه خودش اعتماد به نفسش رو برده باشه بالا؟ بیاین لطفا بهم راهکار بگین ، کتاب خوبی روش خوبی و....

خدای من همیشه یار و یاورم باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا کم میبینی

نمیدونم شاید مال طرز تربیتم باشه

مامان ادم خیلی کمال گرایی هستن و. همیشه فقط عیب و ایراد های منو بهم گوش زد میکنن خیلی به ندرت پیش اومده ازم تعریف کنن 

متاسفانه ریشه در کودکی داره،زمان میبره ولی شدنیه،کتاباشو از نت دان کن

رهبر عزیز انقلاب: تازیانه خدا برای اسرائیل بسیار سخت خواهد بود...  جهان اسلام باید فشار یکپارچه به رژیم غاصب وارد کند با هر امکاناتی که در توان است،،، فکر می‌کنی مجازیه، حرفی زدیو در رفتی؟! نه جانم حسابرسی بزرگتر در پیش داریم!    علامه طباطبایی( از اولیای الهی و از شاگردان آیت‌الله قاضی )فرمودند:این انقلاب متصل به ظهور امام مهدی علیه السلام خواهد شد... «اِنَّ الْحُسین مِصباحُ الْهُدی وَ سَفینَهُ الْنِّجاة» ،،،پیامبر عزیزمون فرمودن:وَلَايَةُ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ حِصْنِي فَمَنْ دَخَلَ حِصْنِي أَمِنَ مِنْ عَذَابِي   اطاعت از ولایت فقیه آزمون قبل از ظهور است...((یا الله یا رحمن یارحیم،یامقلب القلوب ثبت قلوبنا علی دینک 🤲))...اللهم عجل لولیک الفرج 🤲

مهارت هاتو زیاد کن.اگه میتونی سرکار برو.با مردم بیشتر در ارتباط باش.باشگاه برو.از آدم هایی که با تحقیر وگوشه کنایه باهات صحبت میکنند دور باش.تو قیافه ویا وزن اگه ایده آل نیستی تا جایی که میتونی کارکن .به حرفها وحرکات منفی بی اعتنا باش.

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.
کتاب خوبی میشناسین؟

نه ولی هر موضوعی رو سرچ کردم کتابشو پیدا کردمو از بازار دان کردم،میخوای برات سرچ کنم؟

رهبر عزیز انقلاب: تازیانه خدا برای اسرائیل بسیار سخت خواهد بود...  جهان اسلام باید فشار یکپارچه به رژیم غاصب وارد کند با هر امکاناتی که در توان است،،، فکر می‌کنی مجازیه، حرفی زدیو در رفتی؟! نه جانم حسابرسی بزرگتر در پیش داریم!    علامه طباطبایی( از اولیای الهی و از شاگردان آیت‌الله قاضی )فرمودند:این انقلاب متصل به ظهور امام مهدی علیه السلام خواهد شد... «اِنَّ الْحُسین مِصباحُ الْهُدی وَ سَفینَهُ الْنِّجاة» ،،،پیامبر عزیزمون فرمودن:وَلَايَةُ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ حِصْنِي فَمَنْ دَخَلَ حِصْنِي أَمِنَ مِنْ عَذَابِي   اطاعت از ولایت فقیه آزمون قبل از ظهور است...((یا الله یا رحمن یارحیم،یامقلب القلوب ثبت قلوبنا علی دینک 🤲))...اللهم عجل لولیک الفرج 🤲

من تو محیط سختگیرانه ای بزرگ شدم که هرکس دیگه ای بود شاید شخصیت سرکوب شده ای پیدا میکرد۰ با اینکه آروم بودم ولی از همون بچگی اعتماد به نفس و یه جور  شجاعت عجیبی داشتم۰ شاید یه مقدار ژنیتیکی باشه یا شاید به خاطر شرایطی که توش بزرگ شدم۰ به نظر من شما علم و دانایی تو بالا ببر بامطالعه با وقت گذاشتن با آدمای فهمیده و باسواد۰ دانایی به ادم قدرت میده و اعتماد به نفسو بالا میبره۰ لباس خوب بپوش به خودت برس مهمتر از همه خودتو خیلی خیلی دوس داشته باش

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

خودت علتشو فهمیدی.میخواستم منم همینو بگم .والدین خیلی موثرند.کمتر در دید مامانت باش .ودر کنارش روی تحصیلات ومهارتهات کار کن

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.

الان سرچ کردم تو بازار کلی کتاب جامع اعتماد بنفس داره دان کن

مهارت هاتو زیاد کن.اگه میتونی سرکار برو.با مردم بیشتر در ارتباط باش.باشگاه برو.از آدم هایی که با تحق ...

توی اینایی که گفتین هیچ مشکلی ندارم

کلا هرکس منو میبینه فکر میکنه دیگه من خیییییلی باید شاد و خوشحال باشم با این شرایطم

ولی کمبود اعتماد به نفس من درونیه چطوری بگم مثلا توی یه جمع اگه کسی خیلی خوب و قشنگ حرف بزنه من چون نمیتونم مثل اون حرف بزنم ناراحت میشم حالا این مثال بود فقط کلا همیشه همه رو بهتر از خودم میبینم