2777
2789
عنوان

از چه روش های عجیبی پول دراوردید

661 بازدید | 30 پست

در واقع کاری بوده که بابتش پول گرفته باشید و به عنوان کار عجیب باشه ؟؟

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم زمان دانشجویی یه استلد داشتیم که نابینا بودو میخواست کتاب بنویسه من براش کتاب میخوندم و پول میکرفتم 😂😂کار مورد علاقم بود 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

فکر کن کار من این بود برم کتابخونه کتابی که میخواد رو بکیرم بیارم و براش بخونم اونم قسمتایی که برای تحقیقاتش نیاز بود ذرو ضبط میکرد و دوباره گوش میکرد 

خود اون استاد یه اتاق کتابخونه داشت ۳۰۰۰جلد کتاب داشت خیلی زندکی عجیب و قشنگی داشت 

سلام گلم خوبین؟شما تو یه تاپیکی گفتین ناخن کاشتتون کنده شدمیخواستم بپرسم به پزشک مراجعه کردین؟کرم خا ...

سلام نه عزیزم قارچ نزده بود کاری نکردم خودش خوب شد

چه کار قشنگی🌈🥹چرا ولش کردی😄

سلام عزیزم چون درسم تموم شد و دیگه کار خوب پیدا کرذم و از اون شهر رفتم اون اقا خیلب آدم معروفیه میترسم شناسایی بشم وگرنه میگفتم کی بود 😁