2777
2789
عنوان

از چه روش های عجیبی پول دراوردید

| مشاهده متن کامل بحث + 661 بازدید | 30 پست
چه کار قشنگی🌈🥹چرا ولش کردی😄

جالبه که بدونی وقتی میخواستم از اون شهر برم اون آقا حاضر شد به من اتاق بده پیش دخترش بمونم و کارمو ادامه بدم اونام بهم حقوق بدن اما دیگه اون کار منو اقناع نمیکرد دوست داشتم برم جای بزرگتر با کار بهتر 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هر جور راحتی عزیزم،ببخشید ولی چقدر میداد😂

این قضیه مال زمان دانشجوییم بود سال ۸۵تا ۸۷براشون کار میکردم ساعتی پول میگرفتم و بعضی وقتا ۸ساعت براش کتاب میخوندم ناهار و شام و کیف و کفش و لباسم هم تامین بود فقط برای خواب برمیگشتم خوابگاه 

این طوری بهت بگم که ماهی ۱۰۰هزارتومن درآمد داشتم خقوق اداره کار هم همینقدر بود 😂😂تمام خرج خودمو میدادم جهیزیه هم میخریدم 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
این قضیه مال زمان دانشجوییم بود سال ۸۵تا ۸۷براشون کار میکردم ساعتی پول میگرفتم و بعضی وقتا ۸ساعت برا ...

ای خودااااا

چه خوب،ندیده بودم کسی با کتاب خوندن پول در بیاره🩷

دیگه نوری نیس تو این شبام💔🖤

موفق باشی عزیزم🩷

ممنون گلم 

اون وقتا اینطوری بود که برای کار دانشجویی به دانشگاه اسم مینوشتی و درخواست میدادی بعد خبرت میکردن منو برای این کار خواستن و من با کله قبول کردم چون اون استاد رو میشناختم یکی ازبهترین استادهای ادبیات دانشگاهمون بود 

ی زمانی گل بابونه فروش داشت یکی دوروز رفتم با دوستام بابونه چیدم چندر غاز گذاشتن کف دستم😂 تو مدرسه هم در ازای تقلب  پول یا شارژ میگرفتم 😐😁

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
ای خوداااااچه خوب،ندیده بودم کسی با کتاب خوندن پول در بیاره🩷

پول نهههه پوووووووول 

فکر کن مثلا میگفت کتاب فروغ رو بیار برام فروغ بخون حافظ بخون سعدی بخون 

بعد از من خیلی راضی بود میگفت تو غلط نداری تو خوندن یه مدت یکی دیگه رو جای خودم گذاشتم ازش راضی نبود باز خودم برگشتم 😂😂خلاصه عالمی داشتم اون سالا 

ی زمانی گل بابونه فروش داشت یکی دوروز رفتم با دوستام بابونه چیدم چندر غاز گذاشتن کف دستم😂 تو مدرسه ...

اینم یه روش پول دراوردنه دیگه حالبه گل بابونه هم قشنگه 🥰

پول نهههه پوووووووول فکر کن مثلا میگفت کتاب فروغ رو بیار برام فروغ بخون حافظ بخون سعدی بخون بعد از م ...

😂😂فک کن یکی ازت بپرسه شغلت چیه میگی کتاب میخونم🌚

😂

دیگه نوری نیس تو این شبام💔🖤

😂😂فک کن یکی ازت بپرسه شغلت چیه میگی کتاب میخونم🌚😂

کتابخون هستم 😎😎😎

عزیزم سلام خوبین😍💙😘ی پست در خصوص خیاطی بود خیاط تو شیراز میشناختید هنوزم شمارشو دارید؟

سلام گلم نه متاسفانه تا الان چند بار ازم پرسیدن اما گفتم من اون گوشیم و اطلاعاتم همش با هم رفت و ندارمش اما میدونم اسمش خورشید خانم بود و افغان بود و بلوار امیر کبیر خونش بود دیگه شمارشو ندارم