سلام دوستان
اول اینو بگم ک ده ماه قبل تو گوشی همسرم از طرف یه زن چن تا پیام عاشقانه و جنسی از طرف زن دیدم ک شوهرم جواب نداده بود ولی من اصلا باور نکردم همش حس میکردم شوهرم هم خیانت کرده اما شوهرم دست رو قران میذاشت ک بی تقصیره الان بعد ده ماه ما خونمون رو عوض کردیم نزدیک محل کار شوهرم خونه گرفتیمشماره این زنه رو من داشتم تا این ک هفته پیش این زنه بهم پی ام زد تو تل باهم حرف زدیم و اون میگفت ک با شوهر من چهار بار رابطه داشته و هر دفعه دوساعت باهم خوابیدن خلاصه دوباره شک من ب شوهرم شروع شد ک تا شوهرم گفت اون زنه فلان زنه همسایمون ک 15سالی هم از شوهرم بزرگه حدود42سالشه خیلی حالم بد شد چرا این دروغارو گفته برگشته میگه همه چیو دروغ گفتم ما هم مهمون بودیم خونه بابام چن روزی اونجا پیاماشو ب شوهرم نشون دادم ب زنه پیام داد بیام اونجا میکشمت تف میکنم تو صورتت ابروتو میبرم بعد ک ما برگشتیم همین ک ما رو دید چن روزی غیب شد اینم بگم ک تو پی ام هاش ب من میگفت ک ب شوهرت نگو اصلا قسمم میداد چون بد جور از شوهرم میترسه و از شوهرمم خوشش میاد ک شوهرم بش نخ نداده ب من نزدیک شده الانمبرگشته خونش پایین با زنای همسایه نشسته پشتشو کرده ب خونه ما تا نبینمش اینم بگم ک همیشه خونه مارو دید میزنه چشمش تو پنجره های خون ما هست ببخشید طولانی شد ولی خواهشا کمکم کنید از حرص دارم دیونه میشم ب نظرتون برم میان زنا تف کنم تو صورتشش جای مادر شوهرمم سن داره زنیکه البته اینم بگم زن خرابی هست کلا شاکی من نیستم یه نفر زن هم بخاطر مزاحمت برا شوهرش ازش شکایت کرده😢😭