2777
2789

سلام دوستان 

اول اینو بگم ک ده ماه قبل تو گوشی همسرم از طرف یه زن چن تا پیام عاشقانه و جنسی از طرف زن دیدم ک شوهرم جواب نداده بود ولی من اصلا باور نکردم همش حس میکردم شوهرم هم خیانت کرده اما شوهرم دست رو قران میذاشت ک بی تقصیره الان بعد ده ماه ما خونمون رو عوض کردیم نزدیک محل کار شوهرم خونه گرفتیمشماره این زنه رو من داشتم تا این ک هفته پیش این زنه بهم پی ام زد تو تل باهم حرف زدیم و اون میگفت ک با شوهر من چهار بار رابطه داشته و هر دفعه دوساعت باهم خوابیدن خلاصه دوباره شک من ب شوهرم شروع شد ک تا شوهرم گفت اون زنه فلان زنه همسایمون ک 15سالی هم از شوهرم بزرگه حدود42سالشه خیلی حالم بد شد چرا این دروغارو گفته برگشته میگه همه چیو دروغ گفتم ما هم مهمون بودیم خونه بابام چن روزی اونجا پیاماشو ب شوهرم نشون دادم ب زنه پیام داد بیام اونجا میکشمت تف میکنم تو صورتت ابروتو میبرم بعد ک ما برگشتیم همین ک ما رو دید چن روزی غیب شد اینم بگم ک تو پی ام هاش ب من میگفت ک ب شوهرت نگو اصلا قسمم میداد چون بد جور از شوهرم میترسه و از شوهرمم خوشش میاد ک شوهرم بش نخ نداده ب من نزدیک شده الانمبرگشته خونش پایین با زنای همسایه نشسته پشتشو کرده ب خونه ما تا نبینمش اینم بگم ک همیشه خونه مارو دید میزنه چشمش تو پنجره های خون ما هست ببخشید طولانی شد ولی خواهشا کمکم کنید از حرص دارم دیونه میشم ب نظرتون برم میان زنا تف کنم تو صورتشش جای مادر شوهرمم سن داره زنیکه البته اینم بگم زن خرابی هست کلا شاکی من نیستم یه نفر زن هم بخاطر مزاحمت برا شوهرش ازش شکایت کرده😢😭

خدا جونم مواظب پسرم باش😍

شکایت کن ..
ملت رد دادن .. 43 سال سن داره هنو تو فاز کارا خاک بر سریه .. باز ب الکسیس خورده میگیرن  

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا به نظر من هرچی دهن به دهن اینجور آدما نزاری بهتره همین که باشوهرت خوب باشی از هرچی فحش و تف ...

ما محبتمون بیشتره خیلی همو دوس دارم ولی این زنه دست از سر شوهرم برنمیداره😭

خدا جونم مواظب پسرم باش😍

اينكه بري جلو همسايه ها دهن به دهنش بزاري در شان شما نيست چون در نهايت همون زنهايي كه دورش نشستن ميشينن همه جا در مورد شوهرت و اين خانم حرف ميزنن از قديم ميگن با ادم احمق و بي عقل نبايد بحث كني وقتي ميدوني شوهرت بي گناه هست سعي كن جلو چشم اين خانوم فقط خوشبختيت رو نشون بدي تا دق كنه بعدشم خونتو عوض كن .سوال من اينه كه اين خانم فاسد شماره شما يا شوهرت رو از كجا أورده ؟

👸هميشه مثل يك ملكه رفتار كن 👸