2777
2789
عنوان

علت آب آوردن شکم

4821 بازدید | 4 پست

سلام خوبین 

یکی از اشناهای نزدیکمون بعد زایمانش تب و لرز داشت بعدش شکمش بزرگ شد سونو رنگی کردن گفتن اب آورده 

سی تی و ام آر ای ازش گرفتن خداروشکر همه چی خوب بود 

بنظرتون دلیل آب آوردن شکم چیه 

آیا بهبودی داره 

علت ایجاد بیماری آسیت (آب آوردن شکم)

علت ایجاد بیماری آسیت یا آب آوردن شکم، وجود فشار بالا در عروق خونی کبد و افزایش فشار خون در فشار مویرگی است که منجر به انسداد جریان خون وریدی در کبد می‌شود و نارسایی کبد را با بالا بردن سدیم و حبس کردن آب در بدن به دنبال خواهد داشت.
البته در حدود ۸۰ درصد موارد این بیماری به دلیل مشکلات کبد بروز می‌کند 

درمان گیاهی آسیت شکم در طب سنتی 

علایم آسیت یا آب آوردن شکم

برآمده شدن شکم و پهلو به همراه نفخ
داشتن احساس سنگینی در شکم
 یبوست
بی اشتهایی و حالت تهوع و همچنین سوزش سر معده
در موارد حاد، فشار آوردن به شکم باعث جابه‌جایی مایع داخل شکم می‌شود و فرد این جابه‌جایی مایع را احساس می‌کند.
سرفه‌ ی شدید به دلیل جمع شدن مایع اطراف شش‌ها
احساس تنگی نفس به خاطر فشار مایع به پرده‌ ی دیافراگم
اگر بیماری در اثر نارسایی حاد کبدی به وجود آید علایم کبودی و تورم در پاها قابل مشاهده است.
 احساس فشار روی ماهیچه‌های کمر نیز به وجود می‌آید.
 فرد بیمار ممکن است بعد از خوردن غذا در شکم احساس پُری و سنگینی کند.

نورمحمدی هستم مشاور ومدرس طب  سنتی خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم

کدوم سمت آب آورده سمت راست?????

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره افرین از کجا متوجه شدین  سمت راست آب اورده

گم من کارم همینه....بخاطر کبدش هستش

روبیکا داری ی عکس اززبانش بفرستی ببینم...چون ماباعلم زبان شناسی کل بدن رو سونوگرافی میکنیم

گم من کارم همینه....بخاطر کبدش هستشروبیکا داری ی عکس اززبانش بفرستی ببینم...چون ماباعلم زبان شناسی ک ...

سلام .میشه با طب سنتی آسیت رو درمان کرد ؟ لااقل تا حدی