2777
2789
عنوان

من ده سال تنها زندگی کردم

1169 بازدید | 14 پست

واقعا الان سختمه باخانواده زندگی کردن

با این که خ خوبن و مشکلی باهم نداریم

اما استقلال هم ندارم تو خونه انگار 

یه امتحان دارم که بخاطر اون و کلاساش برگشتم خونه

بعدش بلافاصله باز میرم تا مهاجرتم اوکی بشه

جالبه وقتییم تنهام دلم برا خونه و خانواده تنگ میشه

چیه این آدمیزاد ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منی که دوست دارم تنها زندگی کنم و. میکنم

دلمم برا هیشششکی تنگ نمیشه🥲سالی یه بارم کسی میخواد بیاد عزا میگیرم یا درو بازنمیکنم یا با زجر معاشرت میکنم، هر چی زودتر برن تا تنها شم دوباره

همه کارامو تنهایی انجام میدم پیاده روی ورزش کلاس و..... خیییلی خیییلی روتین زندگیمو  دوست دارم و آرامش دارم. 

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

عزیزم درخواست دادم قبول میکنی؟ پیرامون اون تاپیک شرایط نماز🌱

بارها دیدم چون مخالف‌شون حرف میزنم برچسب بچه بهم زده میشه ولی اگر یه کاربر دیگه‌ که همسن منه بیاد و موافق‌شون حرف بزنه میشه دختر آگاه و فهمیده! از روشنفکری فقط ژستش رو یاد گرفتی عزیزم. اینکه وقتی وسط بحث از جهت کم‌آوردن، به سنم گیر میدی نشانه‌ی ضعفته. بلاتشبیه بلاتشبیه، قاسم و علی اکبر هم با استدلال شما بچه بودن؛ ولی اونا کجا، خولی و یزید کجا؟ استناد به سن افراد و اعتقاد به اینکه سن با فهم و درایت رابطه‌ی مستقیم داره، سنتی جاهلی‌ست که سقیفه رو رقم زد. اگر باهام مخالفی لطفا مدام ریپ نزن. یه جمله‌ی هست تحت عنوان "اوکی تُ راس میگی" که در برخی موارد هم به درد من میخوره و هم به درد شما❤️