2777
2789
عنوان

همونم واسه مشهد

104 بازدید | 14 پست

دیشب تایپک زدم که جور بشه بریم و بالاخره خداروشکر جور شد فردا صبح حرکت میکنیم خیلی ممنونم از دوستانی که صلوات خوندن بریم خیلی ذوق دارم خیلی فک نکنم تا صبح خوابم ببره فقط میگم هرچی زودتر صبح بشه راه بیوفتیم🥺

حاجت روایی تک تکتون انشالله🦋🌈

ایشالا قسمت بشه همتون برید همین امسال ایشالااااااا🥰

خدایا در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن:)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا رو شکر

ان شالله به سلامتی

التماس دعا

یه نفر یه میلیارد ازمون کلاهبرداری کرده،کاش امام رضا یه نظری کنه  

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

التماس دعاااااا عزیزم ❤️ ❤️ ❤️ ❤️

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

خدا رو شکر ان شالله به سلامتی التماس دعا یه نفر یه میلیارد ازمون کلاهبرداری کرده،کاش امام رضا یه ...

قربون شما جانم

اخی عزیزم ایشالا پیدا میشه پولتون رو برمیگردونه بی دردسر

خدایا در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن:)

میشه نامه منم برا اقا بخونی

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔