2777
2789

من دوماهه باردارم خییییلی زیاد کمردرد و دل درد و پهلو درد میشم همش نفخ شدید روده دارم حتی نمیتونم بخوابم لکه بینی ندارم دکتر بهم شیاف و دوتا قرص برای جلوگیری از سقط داده ولی هیچی برام افاقه نمیکنه من اصلا کار خونه انجام نمیدم نمیدونم این دردا واسه چیه چکارباید بکنم تورو خدا هرکی تجربه داره بهم کمک کنه

ما عاشقی میکنیم رسوندن کار خداست😍

عادیه... منم نفخم زیاد بود... خدا را شکر تموم شد... ببخشید شب که دراز میکشیدم از بس آروغ میزدم 30 تا لاستیک کامیون میتونستم باد کنم... داغون بودم

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سونو بده حتما اصلا ازجات برای اب خوردنم بلند نشو 

واسه تشکیل قلب رفتم نوشته هیچ توده و مایع ازاد مشاهده نشد هماتوم هم مشاهده نشد گفت همه چی خوبه

عادیه... منم نفخم زیاد بود... خدا را شکر تموم شد... ببخشید شب که دراز میکشیدم از بس آروغ میزدم 30 تا ...

تاکی اینجوری بودین من نفخ معده ندارم نفخ روده دارم شکمم داره منفجر میشه 

تاکی اینجوری بودین من نفخ معده ندارم نفخ روده دارم شکمم داره منفجر میشه 

گاهی نفخ روده داشتم، ولی بیشتر معده بود.. اوایلش به خاطر تغییر هورمون اواخر به خاطر کوچک شدن معده، فقط دو ماه 5 و 6 خوب بودم

کمر درد دائمی بود چون کلا بچم تو شکم بود نه تو پهلو، جفتم قدامی، کمرم قوس برداشته بود، 

درد پهلو هم وقتی بچه میرفت تو پهلو انگار میخ فرو می‌کرد تو پهلوم

اصلا لکه بینی نداشتم و بچم بالای شکم بود، نزدیک معده، موقع دنیا اومدن بزور کشیدنش پایین تا کیسه آب پاره کنن... 

یکی از دوستام همش میگفت انگار بچه تو لگنمه و داره میاد پایین اون استراحت بود و پله نباید میرفت

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
گاهی نفخ روده داشتم، ولی بیشتر معده بود.. اوایلش به خاطر تغییر هورمون اواخر به خاطر کوچک شدن معده، ف ...

آه چه خوب که گذروندی من دیگه طاقت ندارم

آه چه خوب که گذروندی من دیگه طاقت ندارم

آره الان دو ساله، یه مدت دیگه میخوام دومی بیارم، از الان عزای نه ماه را و یک سال بعدش را گرفتم😁😁😁

آره الان دو ساله، یه مدت دیگه میخوام دومی بیارم، از الان عزای نه ماه را و یک سال بعدش را گرفتم😁😁😁

واااای راست گفتن آدمیزاد چشم سفیده یادش میره 

بنظرتون چرب کردن کمر با روغن سیاهدانه خوبه؟

واااای راست گفتن آدمیزاد چشم سفیده یادش میره  بنظرتون چرب کردن کمر با روغن سیاهدانه خوبه؟

واقعا... ولی بیشتر به خاطر دخترم که همبازی میخواد میارم از بس میره بچه ها را بغل میکنه، البته تا بخوام بیارم سه سال شده

نه منم با سیاهدانه و بابونه چرب میکردم، خیلی آروم و با یه شال پشمی دور کمرم می بستم

واقعا... ولی بیشتر به خاطر دخترم که همبازی میخواد میارم از بس میره بچه ها را بغل میکنه، البته تا بخو ...

انشالله که بارداری بعدیت سبک باشه از قبل بدنتو آماده کن 

انشالله که بارداری بعدیت سبک باشه از قبل بدنتو آماده کن 

دارم همینکار میکنم

ببین دفترچه سوالاتم پیدا کردم که قبل دکتر رفتم بنویسم سوالام یادم نره، نوشتم درد شکم درد کمر درد پهلو🤭🤭🤭🤭طبیعیه اینا

دارم همینکار میکنمببین دفترچه سوالاتم پیدا کردم که قبل دکتر رفتم بنویسم سوالام یادم نره، نوشتم درد ش ...

اینا ربطی به جنسیت هم داره؟من رفتم تو ماه سوم تقریبا هیچی هوس نکردم تاحالا قبلنا ترشی دوس داشتم شیرینی دوس نداشتم الانم همینجورم ولی چون نفخ دارم و فشارم پایینه نمیتونم ترشی بخورم کمردرد و دل درد و پهلو درد نمیزاره حتی بخوابم حالات روحیمم فرقی نکرده قبلنا از بستنی چوبی خوشم و تخمه افتابگردون خیلی خوشم میومد اما الان حالم ازشون بهم میخوره حالت تهوع هم تقریبا دارم ولی بادارو کنترلش میکنم 

دارم همینکار میکنمببین دفترچه سوالاتم پیدا کردم که قبل دکتر رفتم بنویسم سوالام یادم نره، نوشتم درد ش ...

بهتون شیاف نداد استفاده کنید یا استراحت کامل