2777
2789
عنوان

رفتن همسر به مسافرت تنها

9312 بازدید | 40 پست

سلام دوستان ،سه ساله ازوداج كردم الانم باردارم ، قرار بود من و همسري به سفر بريم اتتاليا يا تايلندتوي شهريور الان هم خودم هم همسرم ميترسيم اونجا راحت نباشم و بخاطر بارداريم لذتي نبرم از تفريحات 

از اونجايي كه سال ٩٥ بدترين اتفاقا تو زندگي ما افتاد داداش شوهرم جوون بود بعد از سه ماه سرطان فوت شد ، بچه م و تو چهار ماهگي سقط كردم، واقعا همسرم به اين سفر نياز داره الان ايشون ميگه اگه من راضي باشم با پسر عموهاش بره يعني اصرارش رضايت از ته دل من هست و منم دليل محكمي پيش خودم پيدا نكردم كه نه بگم البته هنوز اينو نميدونه 

بنظرتون شما بوديد اجازه ميدادين؟ خيلي هم همو درست داريم با هم حسابي صميميمي هستيم،

چون قرار بود اولين سفر ما باشه خارجي ، اضاف كنم من خودم چند سال تجربه زندگي خارج رو داشتم ولي اون اصلا .

ميگم شايد اينجور رفتار كردن من كه احازه بده پر روش كنه 

خدايا مواظب عشقاي زندگيم ، دخترم و همسرم باش هميشه 💋😍😍

من اصلا دوست ندارم شوهرم تنها مسافرت بره.

اونم خارج از کشور که همش عشق و حاله.

خدای من همان خدای حیوانات است‌.ای انسان ! از ظلم هایی که به من میکنی پیش همان خدایی شکایت میبرم که تو آرزوهایت را پیشش میبری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینچیزا بین زن وشوهر حل میشه نظرات بقیه خیلی متفاوته

ما کلا خودمون تنهایی سفر نمیریم مخصوصا همسرم چون من با مادرم اینا شده برم سفر ولی اون بدون من نمیره چندباریم پیش اومده گفتم برو نرفته

هرکی یجوریه بنظرم همونطور ک هست اگه خوش باشن خوبه

روح برادرشوهرتون شاد 

اگه میخواید حال و هواش عوض شه بگید فعلا یه شمال بره تایلند رو دوتایی برید 

من بودم اصلا احازه نمیدادم شوهرم تنها مسافرت بره ولی خو شرایط شوهره شما فرق داره داغ دیده 

رک و راست بهش بگو میدونم نیاز داری ولی ته دلم راضی نیس بری

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

البته انتاليا جوش خوبه اكثرا يا با خانوادشون ميرن اكه از بسر عموهاش مطمعني ولي نه نزار بره😅😅😅بكو من فقط بجه من كه نيست توام بايد كنارم باشي تو سختيا .اكه بره تو همون سفر مقدمه سفر بعديو مجردي ميجينن ١٠٠٪‏

مـا بچّـه بــودیــم ني ني سايت نبود که ....   اینجـاهـا ه مش بیـابـون بود    

سلام عزیزم. من اینجوری نمیپسندم. خب صبر کنه شرایط شما راحتتر شه با هم برید. تو اتفاقات سال قبل شما هم از نظر روحی آسیب دیدی الانم بارداری و حساس، پس خودت چی؟!

بگذارید خدا تصمیم بگیرد...